ayarlardan güncel 22h yi sildim 21h ldu bilgisayar.herşsey düzeldi hile açılıyor fakat enter a bastıgımda bilgisayar çöküyor mavi ekran veriyorWindows sürümünüz desteklenmiyor. Size tüm hilelerin en iyi şekilde çalıştığı en stabil sürüm olan Windows 10 1909 sürümüne geçmenizi öneririm.
Nasıl geçeceğinizi anlatan bir kurulum rehberi: https://memoryhackers.org/konular/windows-10-tum-surumler-kurulum-rehberi.254640/
hocam ne gameloop u walorant.bu radar hilesi açtım.enter yapıyorum hile açılsın diye.bilgisayar mavi ekran verip çöküyor
Özür dilerim, başka bir konuya yazacaktım yanlış olduhocam ne gameloop u walorant.bu radar hilesi açtım.enter yapıyorum hile açılsın diye.bilgisayar mavi ekran verip çöküyor
düzeldi herşey yolunda ama hile açılıyor antreman moduna giriyorum tak bilgisayar mavi ekran.bilgisayar çöküyor üzgünüz bir sorunla karşılaştık falan diyeSorun zaten burada yazıyor desteklenen sürümlere getireceksin Windows sürümünü:
Ekli dosyayı görüntüle 90057
yine çöktü mavi ekran.ne varki hilede anlamıyormÖzür dilerim, başka bir konuya yazacaktım yanlış oldu
Görev Yöneticisi > Başlangıç Programları kısmına gidin.
Vanguard uygulamasını bulun ve bunu devre dışı bırakın.
Press Windows Logo + Rhow did i know if my window version is window 10 1909.. thank you!
versiyon sorununu düzelttim ama hileyi açtıktan sonra enter yapınca bilgisayar çöküyor.mavi ekran veriyor.onu düzeltemedimWindows versiyonun ne acaba, Çalıştır (Windows+R) kısmında "winver" yazarak öğrenebilirsiniz. Ekran görüntüsü olarak eklerseniz sevinirim.
Windows 22H2 desteklemiyor. Sadece Windows 21H2'ye kadar olan sürümleri destekliyor !Windows sürümün desteklemediği için win10 22h2 versiyonu sitedeki tüm hileleri destekliyor diye biliyorum
(yanlışım varsa düzeltirmisiniz)
Ekran Kartınızı Güncellerseniz (varsa) çözülür sorun benim tahminimce.versiyon sorununu düzelttim ama hileyi açtıktan sonra enter yapınca bilgisayar çöküyor.mavi ekran veriyor.onu düzeltemedim
Sürümünüz kaç ? eğer sürümünüz 22H2 ise 21H2'ye düşürmeniz gerekmektedir.maalesef aynı hatayı bende alıyorum sürümle alakalı kanka
güncel istemiyor bu hile. sorun o işteSistemin gücel olduğuna eminmisin? Bu kadar mavi ekran normal değil