ssd alabilsem konuyu açmazdım zaten agaSeninle konusmusuz raid icin. Spoofer ucretli falan arayisina girme bence . Saglam bir amidewin + bios up yap + yeni bir ssd. Val5 yiyorsun. Kalkacaktir
Ücretsiz val5 i cok zor kaldirirsin. Şahsen ben diskdrive serialine kadar spoof yapmisligim var hicbir sekilde kaldiramadim. Anlayacagin riot kasimdaki ban dalgasiyla cok iyi önlem aldıssd alabilsem konuyu açmazdım zaten aga
Bu method cogu kisiye yariyor cogu kisiye yaramiyor. Denemekten zarar gelmezkanka ilk öncelikle 1607 sürümüne geçiş yapıyorsun sonrasında valoyu yüklüyorsun driverlarını kuruyosun ama güncellemeyi valo indirmeden yapmıyosun. valoyu indirdikten sonra rufustan 20h2 indiriyosun bios uptade atıp oyuna giriyorsun.
Selamlar,kanka ilk öncelikle 1607 sürümüne geçiş yapıyorsun sonrasında valoyu yüklüyorsun driverlarını kuruyosun ama güncellemeyi valo indirmeden yapmıyosun. valoyu indirdikten sonra rufustan 20h2 indiriyosun bios uptade atıp oyuna giriyorsun.
Yoo mac adresi kolay iş. Delay banin en buyuk nedeni diskdrive serialimac ban yediysen çok zor.
knk merhabalar oncelikle regedit dosyasıylan alakalı oldugu icin yazarak elimden bişe gelmez ancakk sesli anlatabilirimMerhaba gençler, ben bayağı bir method denedim. Bilgisayar RAID teknolojisini desteklemiyor, o olmadan kaldırma yöntemi bilen çıkmaz mı aranızda? Normalde amidewin yapıyordum da bildiğiniz gibi yeterli kalmıyor artık.
kalkmıyor ban valodaMerhaba gençler, ben bayağı bir method denedim. Bilgisayar RAID teknolojisini desteklemiyor, o olmadan kaldırma yöntemi bilen çıkmaz mı aranızda? Normalde amidewin yapıyordum da bildiğiniz gibi yeterli kalmıyor artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?