Valorant random hesap muhabbeti nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
Bu random hesap muhabbeti nedir yağmacı vandal almak istiyorum 50 tl bütçe var nasıl yollarla alabilirim daha önce alıp memnun kalan varsa yada gece mağazası falan gelicekse bilgilendirirseniz sevinirim oyunu fazla oynamıyorum bilgim yok

Uzman Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
site söylesem ne olur acaba ama yinede bırakayım siteyi

itemsatis.com sitesinde valorant random kategorisi var ürünü aldıktan sonra teslimatı sen onaylamadan satıcıya para filan gitmiyor güvenli site.

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Random hesapların bilgileri değişmiyor

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
dostum bizzat kendim alıp denemesem de bir arkadaşım almıştı 10tl civarında. belli başlı hesapları döndürüp döndürüp satıyorlar.

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Open bullet ile düşürülen random hesaplar, kendilerinde hazır hesap listesi var rastgele veriyorlar hesapları bu sebeple bir hesabı birden fazla kişi kullanıyor zaten birden fazla kişi kullanmasada sahibi farkedip hemen şifreyi değiştiriyor

Ölsemde davamız kalmaz yarım
Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Ben almıştım 15 tl ye hesap 24 saat geçti 24 saat sonra şifresi değişti geri dönüş de yapmadılar o yüzden hiç bulaşma derim.

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
50-100 küsür crackli çalınmış hesap pasif hesap buluyorlar bi şekil sonra onları checkleyip değerli olanları filtreliyorlar ardından rastgele alan adama veriyorlar tüm olay bu

mail değişmez

geri alınabilir yada çaldığı kişi alabilir

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
ben 1 tane hesap almıştım ejder ile karambit bıc vardı birde yitik vandal vardı .d şans meselesi tamamen

420 REPLY
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Ben almıştım 15 tl ye hesap 24 saat geçti 24 saat sonra şifresi değişti geri dönüş de yapmadılar o yüzden hiç bulaşma derim.
bazı satıcılar öyle ben 2 ay önce yağmacı vandal oni phantomlu hesap almıştım 40tl ye hayla şifre değişmedi ve kimse girmiyor hesaba yani diyeceğim iyi satıcı bulmak lazım

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
sana satılan hesap başkalarına da satılabilir önermem

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bazı satıcılar öyle ben 2 ay önce yağmacı vandal oni phantomlu hesap almıştım 40tl ye hayla şifre değişmedi ve kimse girmiyor hesaba yani diyeceğim iyi satıcı bulmak lazım
o adam sana onu satarken kontrol etmiyor mu, veya neden o fiyata satıyor ki

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
çalınmış oynamayı bırakılmış hesaplar alırken dikkatli olun 1 hafta sonra patlayabiliyor

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Güvenilir degil denemeye degmez yani ben de almıstım 1 gün sonrasında sifresi degisti site uzerinden donsemde geri dönüs alamadım.

~
Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Şansına güveniyorsan al ama yiğeceğin küfürleride unutma :) '' çalanıda alanıda '' diye başlarsa küfüre sende arada kaynarsın. birde elindede patlayabilir hesap geri alınabilir yada tekrar satmak için kendi de alabilir

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
forumlardan düşürülmüş çalıntı hesaplar geneli hiç bulaşma

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
random muhabbeti hikaye gibi degerli hesap cıkanı gormedim hic

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
ben başımdan geçeni anlatayım kararı sen ver immo hesabımdan çıkış yapıp biraz mola verdim belirli bi zaman sonra arkadaşımla tekrar ranked için oyuna girmek istediğimde hesabımın maçta olduğunu gördüm (Kardeşim bile bilmiyor hesabımın şifresini) duo olarak girilmiş ses tonundan çocuk olduğu anlaşılıyordu nerdesin lan nereye çıktın düştün tarzında azarlamadan dc'ye çağırdımda konuşturdum nekadar doğru söyledi tabiki tartışılır hesabımı siteden aldığını felan söyledi random hesab bu geldi felan diye tabi şifreyi hemen değiştirip çift doğrulama koydum hesapta sadece bıçak vardı skin olarak araştırdıma görede random hesaplarda hesabı üzerine tamamen geçiremiyorsun hesap sahibi farkettiği anda şifresini değiştiriyor hesap gidiyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
maili değişmeyen hesapsa bulaşmayın sahibi farkedince şifreyi değişiyo direk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...