Bu random hesap muhabbeti nedir yağmacı vandal almak istiyorum 50 tl bütçe var nasıl yollarla alabilirim daha önce alıp memnun kalan varsa yada gece mağazası falan gelicekse bilgilendirirseniz sevinirim oyunu fazla oynamıyorum bilgim yok
bazı satıcılar öyle ben 2 ay önce yağmacı vandal oni phantomlu hesap almıştım 40tl ye hayla şifre değişmedi ve kimse girmiyor hesaba yani diyeceğim iyi satıcı bulmak lazımBen almıştım 15 tl ye hesap 24 saat geçti 24 saat sonra şifresi değişti geri dönüş de yapmadılar o yüzden hiç bulaşma derim.
o adam sana onu satarken kontrol etmiyor mu, veya neden o fiyata satıyor kibazı satıcılar öyle ben 2 ay önce yağmacı vandal oni phantomlu hesap almıştım 40tl ye hayla şifre değişmedi ve kimse girmiyor hesaba yani diyeceğim iyi satıcı bulmak lazım
yani almaya değmez bir şey patlama olasılığı çok yüksekGüvenilir degil denemeye degmez yani ben de almıstım 1 gün sonrasında sifresi degisti site uzerinden donsemde geri dönüs alamadım.
ahxhahzdhds cok dogruŞansına güveniyorsan al ama yiğeceğin küfürleride unutma'' çalanıda alanıda '' diye başlarsa küfüre sende arada kaynarsın. birde elindede patlayabilir hesap geri alınabilir yada tekrar satmak için kendi de alabilir