1- Sadece hileyi kullanan ban yerhileli biri ile girsem ban atmazmı aynı lobiden gircem
ve bnı girer girmez ban sistemine mi takılıyor hile
belli etmeden oynasam olmazmı
onun yüzünden ban yemezmiyim ki aynı lobiguard herturlu yakaliyor diye biliyorum dostum hile kullanan bi duo bul derim
Ultra üyedekinin minik bi koruması var onaylıdaki sanırsam banlatior 5 maç yada 6 maç oynayabiliyorsun.emin misin knk hwid ip ban yersin diyo herkes
anladım eyvallah knk sağolasınUltra üyedekinin minik bi koruması var onaylıdaki sanırsam banlatior 5 maç yada 6 maç oynayabiliyorsun.
bilgi için teşekkür ederim eyvallah1- Sadece hileyi kullanan ban yer
2- Belli etmeyle alakası yok yazılımsal olarak tespit ediliyor ban yersin
Hocam biraz TR girmeyin birde böyle deneyinzaten takımla giriyorum 1 maç kazanıp 3 maç kaybediyoruz takım iyi onlarda 15 20 arası vuruyor ama smurftenmi neydense her zaman lose
tavsiye için teşekkür ederim eyvallahHocam biraz TR girmeyin birde böyle deneyin
Hocam şuan Valorant hilesi ud onaylı üye olan ban atıyor diğeri atmıyor legit oynarsan1- Sadece hileyi kullanan ban yer
2- Belli etmeyle alakası yok yazılımsal olarak tespit ediliyor ban yersin
biliyorum işte dword chams ban atıyorHocam şuan Valorant hilesi ud onaylı üye olan ban atıyor diğeri atmıyor legit oynarsan
bilmediğimden soruyom legit hiç bi bilgim yokHocam şuan Valorant hilesi ud onaylı üye olan ban atıyor diğeri atmıyor legit oynarsan
sen hangisini kullanıyorsun wall da ?hacı sadece wall ac hıc bısey olmaz bende var hesap suan g2