Onaylı Üye
abi onaylı hile banlı yo mu
Hocam legit isde belli etmicen duvar içi bakmıcanbilmediğimden soruyom legit hiç bi bilgim yok
he anladım eyvallah knkHocam legit isde belli etmicen duvar içi bakmıcan
denicem kanki bilgiler için eyvallahbu sürekli oynayarak gelecek bir iş öyle kolay kolay olmasını bekleyemeyiz. ve evet ziyaretleri belli etmessen yasak yemen zor
valorantta ac olduğu için hile tespiti otomatik de yapılabiliyorvalorantta gümüş 2 gold 1 arasında geziyorum aimim iyi olduğunu düşünüyorum ama bir türlü gold eloya çıkamadım çıksam da aynı günde geri düşüyorum her maç 20 ye yakın vuruyorum neden böyle oluyo tavsiyeleriniz varmı
Post automatically merged:
birde valorant hilesinde hile oldugunu belli etmeden oynasam ban yermiyim bilgisi olan varmı
yani oyundayken hile açılır açılmaz ban mı yerimvalorantta ac olduğu için hile tespiti otomatik de yapılabiliyor
hemen yemezsin diyemem şansına bağlı belirsiz ama kesin yersinyani oyundayken hile açılır açılmaz ban mı yerim
duo var knk takımca en kötü 15 20 vuruyoz ama sğrekli gümüş elo smurflerdem desem çok gelmiyo gelse de eksi 30 yiyozduo bul kendine daha rahat kasarsın