Hile kullan dostum eskiden hileyle gümüşden diaya çıkmıştım ban yememistim
6 Mar 2023 #81 omercnaa4 O Ultra Üye Katılım 5 Kas 2021 Mesajlar 1,516 Çözümler 5 Tepki puanı 144 Ödüller 3 4 HİZMET YILI Hile kullan dostum eskiden hileyle gümüşden diaya çıkmıştım ban yememistim
6 Mar 2023 #82 Ahmwtr A Üye Katılım 6 Mar 2023 Mesajlar 14 Tepki puanı 0 Ödüller 2 Yaş 25 3 HİZMET YILI Bestami Bayraktars' Alıntı: hileli biri ile girsem ban atmazmı aynı lobiden gircem ve bnı girer girmez ban sistemine mi takılıyor hile belli etmeden oynasam olmazmı Genişletmek için tıklayın ... hayır
Bestami Bayraktars' Alıntı: hileli biri ile girsem ban atmazmı aynı lobiden gircem ve bnı girer girmez ban sistemine mi takılıyor hile belli etmeden oynasam olmazmı Genişletmek için tıklayın ... hayır
6 Mar 2023 #83 Reyiz Oyuncu XD R Üye Katılım 16 Şub 2023 Mesajlar 49 Tepki puanı 1 Yaş 26 3 HİZMET YILI belli etmediğin ve report yemediğin sürece ban yemezsin ama tabiki bence kendi hesabında açma genel olarak report atıyorlar emek hesabım ban yedi
belli etmediğin ve report yemediğin sürece ban yemezsin ama tabiki bence kendi hesabında açma genel olarak report atıyorlar emek hesabım ban yedi