иметь смелые приемы хорошие приемыв первый раз я вижу на форумах доблестный Есть читы доблестный?
Họ nói bạn chơi tốt hơn, bạn chơi tốt hơn, nhưng bạn nói tôi là sắt, bạn chơi xấu.Tôi không quan trọng thứ hạng
aynen kanka şanshepsi şansa bağlı, oyna
İşte onların rankı senin rankından düşük olduğu için. Aynı mantıkla daha çok puanda alabilirsin. Karşına senin rankından yüksek rakipler gelirse daha hızlı rank atlarsın. Şans işi yani.14-16 win alınca rankım yükseldi karşidakiler kötü oynuyordu ama
rankın ne kadar yüksekse yükselmen o kadar zor oluyor kankaİşte onların rankı senin rankından düşük olduğu için. Aynı mantıkla daha çok puanda alabilirsin. Karşına senin rankından yüksek rakipler gelirse daha hızlı rank atlarsın. Şans işi yani.
Benim dediğimle senin dediğinin ne alakası var ? Mesajları dikkatli oku dostum.rankın ne kadar yüksekse yükselmen o kadar zor oluyor kanka
knk 2 mizde aynı şeyi demişiz yaniBenim dediğimle senin dediğinin ne alakası var ? Mesajları dikkatli oku dostum.
Kim diyorKardeş 3 elde bir karşıma hile geliyor rank düşüyorum bide oyunda hile yok diyorlar
kanka ilk başladığı zaman hiç yoktu 0 ama şuan 5 oyunun 3 ünde hile varKim diyor? Oyun hile dolu be..
Ayn klasik riot işte umursamamaya başladı yine.kanka ilk başladığı zaman hiç yoktu 0 ama şuan 5 oyunun 3 ünde hile var![]()
ama update ile vanguard düzeltirAyn klasik riot işte umursamamaya başladı yine.
Umarım düzeltir yoksa cs gibi olcakama update ile vanguard düzeltir
ben araştırıyorum bakıyorum hile bulamıyorum bunlar nerden buluyor hileyi anlamadım yaaKim diyor? Oyun hile dolu be..
gibi olursa oynayan kişilerin sayısı baya azalırUmarım düzeltir yoksa cs gibi olcak![]()
kanka satın alıyorlar heralde sonra ban yiyorlar paraları boşa gidiyorben araştırıyorum bakıyorum hile bulamıyorum bunlar nerden buluyor hileyi anlamadım yaa
O kadar azalacağını pek zannetmiyorum fortnite gibi oyun işte yine bi fan kitlesi olur xDcs
gibi olursa oynayan kişilerin sayısı baya azalır![]()