Valorant sebepsiz uzaklaştırma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Çok reportlanmamaya çalış. küfür içerikli mesajlardan uzak durmalısın.Reportlanmadan yemişsin belitmiş uyarıda.

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Keyboard king olacağını zannetmiyorum ondan algılasa 3. parti der oyun içi küfür metin takımı sabote etmek gibi şeyler olabilir bunu öğrenmenin en kolay yönü ticket atıp sebebini öğrenebilirsin riot doğrulamış zaten dediklerimden birisidir illaki

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
reporttan yiyo olabilrisin veya başka hile programı varsa ondan olabilir

Üye
4 HİZMET YILI
küfür veya rahatsız edici ajan hareketlerinden ban yemiş olmalısın

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
mouse klavye yazılımlarını bazen hile olarak algılayabiliyor önceden mouse yazılımından 3 ay hwid yemiştim

Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Sebepsiz yere ban yiyeceğini hiç düşünmüyorum ve dediğine göre galiba birden fazla kez bu şekilde ban yemişsin. Hesabı senin dışında kullanan birisi var mı? Belki giren kişi bir şeyler yapmıştır.

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
knk virüs programı kullanıyorsan ondanda ban yemiş olabilirsin 1 defasında bende ondan yedim haberin ola

Süper Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
küfür veya makrodan reportlanmışsın ve geçici uzaklaştırma almışsın küfür etmemeye özen göster.

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Maç içerisinde toxiclik küfür den dolayı yemiş olma ihtimalin baya yüksek

Ne mutlu türküm
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Küfür ws tarz davranış yaptınız mı yaptısanız ondan olabilir

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ben maçta toxiclik küfürden launcher banı yedim 1 haftalık, onda direk chat yüzünden ban yediğin yazıyor bu oynanış ihlali farklı bir şey. Büyük ihtimal ya trollemektendir ya da afk kalmak falandır
Post automatically merged:

ben maçta toxiclik küfürden launcher banı yedim 1 haftalık, onda direk chat yüzünden ban yediğin yazıyor bu oynanış ihlali farklı bir şey. Büyük ihtimal ya trollemektendir ya da afk kalmak falandır
+ olarak daha fazla yememek için dikkat et, bir kullanıcı 15.07.2022 ye kadar ban yemiş yani süre katlandıkça çok uzun sürelere çıkabiliyor. Yiyen 2 kişi gördüm onlarda afkdan yemişler

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bir fazla reporttan fazla kişi ban yemiyor genel olarak ban yemiyor bazen Crackli oyunlar vesaire crackle şeyler hile yazılımları ardından makro gibi şeyleri algılarsa ban atabiliyor

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar selamlar,

Valorant'ta çok iyi oynayan birisi değilim, en fazla gördüğüm rank Plat 1 idi. Ama şöyle bir sıkıntım var ki, ister iyi ister kötü oynasam da fark etmeksizin ban yiyorum. Yediğim ban çok üzün bir süre değil tek olumlu yanı bu.

Ama ben neden yediğimi merak ediyorum; burada ki hiç bir hileyi kullanmadım. Bir tek Keyboard King açık kalıyor. Onu hile olarak algılıyor olabilir mi? Onu da kullanmamın sebebi başka bir oyunda hile tarzı bi avantaj veriyor o yüzden kullanıyorum.

Yediğim banlar da stabil olarak 1 hafta.
knk oluyo öyle bende yemiştiöm bir kere 1 hafta

comme un bébé
Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
3. parti yazılımı süreli yasaklamazlar bu farklı bir durum.

ANKA Akhenaton
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
çok fazla kişi raporlamış dostum dikkat etmelisin

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
Hocam ss'de belirtilene göre galiba oyun içi olumsuz davranıştan yemişsiniz küfür,bilerek besleme takımına sabote etme gibi şeyler yaptıysan bunların arasından yemiş olabilirsin ticket atmayı dene yardımcı oluyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...