hocam çok fazla eden birisi değilim, 25 oyunda 1 kere olur mesela böyle özetleyebilirim.hile tarzı uygulamaları algılasa 3.parti yazılım diye atar fazla küfür edip say chatten küfür ediyo musun?
+ olarak daha fazla yememek için dikkat et, bir kullanıcı 15.07.2022 ye kadar ban yemiş yani süre katlandıkça çok uzun sürelere çıkabiliyor. Yiyen 2 kişi gördüm onlarda afkdan yemişlerben maçta toxiclik küfürden launcher banı yedim 1 haftalık, onda direk chat yüzünden ban yediğin yazıyor bu oynanış ihlali farklı bir şey. Büyük ihtimal ya trollemektendir ya da afk kalmak falandır
knk oluyo öyle bende yemiştiöm bir kere 1 haftaArkadaşlar selamlar,
Valorant'ta çok iyi oynayan birisi değilim, en fazla gördüğüm rank Plat 1 idi. Ama şöyle bir sıkıntım var ki, ister iyi ister kötü oynasam da fark etmeksizin ban yiyorum. Yediğim ban çok üzün bir süre değil tek olumlu yanı bu.
Ama ben neden yediğimi merak ediyorum; burada ki hiç bir hileyi kullanmadım. Bir tek Keyboard King açık kalıyor. Onu hile olarak algılıyor olabilir mi? Onu da kullanmamın sebebi başka bir oyunda hile tarzı bi avantaj veriyor o yüzden kullanıyorum.
Yediğim banlar da stabil olarak 1 hafta.