Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Muhtemelen sadece raporlanan oyunları hatta mesela bir oyuncu oyunun 3. dakika 42. saniyesinde birini sesli sohbeti kötüye kullanımdan raporladığında raporlama anından 30 saniye öncesini dinleme gibi bir sistem yapacaklarını düşünüyorum böylelikle zaman kaybı da olmamış olur.

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Geç kalınmış bir özellik ama sonunda aptal türk sunucularından aptal kişiler 1-2 gün'de olsa eksilmiş olucak.

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
bence değecek böyle bir şeye sonuçta gerekli olan bir şey artık toxic oyuncu sayısı da azalır umarım bunun sayesinde.

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Yani denene bilir fakat verimli bir sonuç vereceğini açıkcası düşünmüyorum çok fazla abuse report alıyor günde hangi birini değerlendiricek ve ses kayıtlarını dinlicek

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
:yazı:

VALORANT, sesli sohbetleri kayıt altına alacak!

Riot Games'in geliştirdiği Valorant, Temmuz ayından sonra gönderilen davranış raporlarını göz önüne alarak oyuna dair sesli sohbeti kayıt altına alacak. Riot Games, duyuruyu
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
paylaştı.

Paylaşılan haberde şöyle yazmaktaydı, ”Yıkıcı davranışlarla mücadele etmek için büyük bir çabanın parçası olarak kısa süre önce Gizlilik Bildirimini ve Hizmet Şartlarını güncelledik. Oyunculardan davranış raporu aldığımız takdirde, sesli sohbetleri dinleyerek gerekeni yapacağız.”
Sesli sohbet kayıtları, ileri ki zamanda gelecek olan bir Beta sürüm ile birlikte aktif olacak.

Valorant artık daha kapsayıcı.

Paylaşılan haberin devamında ise, "Bu özelliği genişletmeyi düşünüyoruz ancak sesli sohbet dinlemenin etkili olduğundan emin olmamız gerekiyor. Hatalar olursa, yanlışlıkları düzeltebileceğimizden emin olmak için öncelikle sistemimizi test etmemiz gerekiyor. Bu yepyeni bir teknoloji ve kesinlikle daha da gelişecek.” yazıyor.

Riot Games, yeni sesli sohbet kaydetme teknolojisini geliştirirken zorlu bir süreç yaşayacağını fakat buna değeceğini belirtti. Riot Games, Valorant oyuncularının rahat ve güvenli hissetmelerini sağlayacağını düşündüğü bu teknolojiyle birlikte, sesli sohbetin kötüye kullanımını tespit etmenin, yazılara kıyasla daha zor olduğunu açıkladı.

Alıntılar İngilizceden çevrilmiştir

:resim:

Ekli dosyayı görüntüle 76962
kesin ban yicem çok küfür ediyorum ama böyle bir şey getirceklerini sanmıyorum nasıl halledebilirler ki

Çağımızın Hastalığı
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kesin ban yicem çok küfür ediyorum ama böyle bir şey getirceklerini sanmıyorum nasıl halledebilirler ki
Getirmeyecek olsalar duyurusunu yapmazlardı. Şahsen çok iyi bir fikir olduğunu ve çok iş göreceğini düşünüyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
:yazı:

VALORANT, sesli sohbetleri kayıt altına alacak!

Riot Games'in geliştirdiği Valorant, Temmuz ayından sonra gönderilen davranış raporlarını göz önüne alarak oyuna dair sesli sohbeti kayıt altına alacak. Riot Games, duyuruyu
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
paylaştı.

Paylaşılan haberde şöyle yazmaktaydı, ”Yıkıcı davranışlarla mücadele etmek için büyük bir çabanın parçası olarak kısa süre önce Gizlilik Bildirimini ve Hizmet Şartlarını güncelledik. Oyunculardan davranış raporu aldığımız takdirde, sesli sohbetleri dinleyerek gerekeni yapacağız.”
Sesli sohbet kayıtları, ileri ki zamanda gelecek olan bir Beta sürüm ile birlikte aktif olacak.

Valorant artık daha kapsayıcı.

Paylaşılan haberin devamında ise, "Bu özelliği genişletmeyi düşünüyoruz ancak sesli sohbet dinlemenin etkili olduğundan emin olmamız gerekiyor. Hatalar olursa, yanlışlıkları düzeltebileceğimizden emin olmak için öncelikle sistemimizi test etmemiz gerekiyor. Bu yepyeni bir teknoloji ve kesinlikle daha da gelişecek.” yazıyor.

Riot Games, yeni sesli sohbet kaydetme teknolojisini geliştirirken zorlu bir süreç yaşayacağını fakat buna değeceğini belirtti. Riot Games, Valorant oyuncularının rahat ve güvenli hissetmelerini sağlayacağını düşündüğü bu teknolojiyle birlikte, sesli sohbetin kötüye kullanımını tespit etmenin, yazılara kıyasla daha zor olduğunu açıkladı.

Alıntılar İngilizceden çevrilmiştir

:resim:

Ekli dosyayı görüntüle 76962
bence yapmazlar ama yaparlarsa iyi olabilir bu durum temizlenir oyun

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
eyer böyle bişey yaparlarsa bencce kişisel haklara aykırı bişey olcakmışgibi duruyo yapda bilirler ama hiç bir fikrim yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...