Valorant siyah ekran sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen benim geceme ışık yayan yıldız gibisin
Süper Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar bana yardımcı olabilir misiniz valorant siyah ekran veriyor ama oyunun hareket edebiliyorsun ses geliyor nasıl yapabilirim

Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Merhaba ademxc1,

Öncelikle 2 Aşamalı Çözüm İçin Bilgilendireceğim İkiside Basit.

1- Mevcut Oyuna Girdiğinizde Siyah Ekran Veriyorsa Önce Sol ALT Tuşuna Basın Ve Enter'a Tıklayın. ALT+ENTER Vermiyorsa Lobiden'de Halledebilirsiniz. Ayarlar > Görüntü > Görünürlük Modu > Pencereli Tam Ekran Seçeneğine Tıklıyoruz. Ve Çözüm İşe Yaradımı Kontrol Ediyoruz.

2- Denetim Masası > Program Ekle Kaldır > Riot Vanguard > Kaldır Şeklinde Vanguard'ı Kaldırıp Client'i Yeniden Başlatın Vanguard'ı Kuracaktır. Dilerseniz İobit Uninstaller Kullanarak Regeditten Bile İzlerini Silip Yüklemeyi Tercih Edebilirsiniz.

Lütfen Bize Yanıtınızı Belirtin Diğer Forum Üyelerine Katkısı Olacaktır. İyi Eğlenceler.

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kardo siyah ekran verdiği anda soldaki alt tuşuna basacaksın sonra entere basıcaksın düzelecektir eğerki düzelmiyorsa ekran kartını güncelle bilgisayarı yeniden başlat düzelecektir.

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar bana yardımcı olabilir misiniz valorant siyah ekran veriyor ama oyunun hareket edebiliyorsun ses geliyor nasıl yapabilirim
Hizmetlerden vgc nin calistigina emin ol. Vanguard kapali iken olabiliyor bu. Lobiye kadar gelebiliyorsun maca girince siyah ekranda kaliyor. Program files dosyasinin icinee vanguard var oradan aç oyuna girmeden önce

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...