Valorant siyah ekran sorununu nasıl düzeltebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar illallah ettiğim bir konuyu size danışmak istiyorum valoranta gırıyorum oynuyorum canım sıkılınca çıkmak ıstedığımde exit e basınca bilgisayar siyah ekranda takılı kalıyor bilgisayarın duğmesıne basıp yenıden açıyorum ve duzelıyor bunun sorununu bilen varmıdır?

Wir

☄✨
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar illallah ettiğim bir konuyu size danışmak istiyorum valoranta gırıyorum oynuyorum canım sıkılınca çıkmak ıstedığımde exit e basınca bilgisayar siyah ekranda takılı kalıyor bilgisayarın duğmesıne basıp yenıden açıyorum ve duzelıyor bunun sorununu bilen varmıdır?
Oyunu yüksek önceliğe al ayrıca alt tab attığında siyah ekranda kalıyor mu

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Ekran kartı grafik sürücünüzü son sürüme güncelleyin zaten güncel durumdaysa tamamen sürücüyü kaldırıp tekrar kurulum yapın.

C:\Users\AppData\Local\VALORANT\Saved\Config\ Kısmından Windows/GameUserSettings dizesine girip pencereli tam ekran için ayarlama yapıp böylede deneyebilirsiniz. Salt okunur işaretlemeyin dosyayı.

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Temp ve recent geçmişlerini silmeyi deneyebilirsin
Post automatically merged:

Kanka oyuna girdiğin zaman maça girmeden alt tab at görev yöneticisinden yüksek öncelij
kanki bıde tam ekrandan tam ekran pencerelıye geçmek ıstıyorum tam ekran pencerelı yı seçıp tamama bastığımda oyun ve bılgısayar komple sıyah ekran oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...