hocam benim mağzaya gelse ve 4000 vp varsa iyon sheriff alırım çok seviyorum sesi ve vuruş hisi çok iyiBeyler benim hesapta 4000 vp var ve yağmacı karambtim var sizce yeni bir bıçak mı alıyım yoksa spectre ile sheriff mi vandal ve phantomum var
oyunda en cok bıcak eline aldıgın için bıcak almalısın bıcak terhin sana baglı ama rgx kelebek cok hos benceBeyler benim hesapta 4000 vp var ve yağmacı karambtim var sizce yeni bir bıçak mı alıyım yoksa spectre ile sheriff mi vandal ve phantomum var
Bıçın olduğu için sheriff ve spectre alman daha mantıklıBeyler benim hesapta 4000 vp var ve yağmacı karambtim var sizce yeni bir bıçak mı alıyım yoksa spectre ile sheriff mi vandal ve phantomum var
Hocam Vandal da Yağmacı Iyon yoksa onları Al derimBeyler benim hesapta 4000 vp var ve yağmacı karambtim var sizce yeni bir bıçak mı alıyım yoksa spectre ile sheriff mi vandal ve phantomum var
marketteki bıçağa göre değişir eğer sevdiğin bıçak varsa kesinlikle bıçak almanı öneririmBeyler benim hesapta 4000 vp var ve yağmacı karambtim var sizce yeni bir bıçak mı alıyım yoksa spectre ile sheriff mi vandal ve phantomum var
kanka bıçağın var ama sıkıldıysan çok fazla bıçağını değiştirebilirsin amöa tabikide sherrif oynayabiliyosan sehrrif al ama oynaamıson spectre al dediğim gibi sıkıldıysan bıç alBeyler benim hesapta 4000 vp var ve yağmacı karambtim var sizce yeni bir bıçak mı alıyım yoksa spectre ile sheriff mi vandal ve phantomum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?