Valorant skin alırken nasıl tercih yapmalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Tamamen kendi zevkine ve keyfine göre haraket etmelisin. Ama eğer bana soracak olursan önce bütün ana silahlara skin alındıktan sonra 2. skinlere geçilmeli.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Aga en iyisi asıl karambit yani bıçak alman daha iyi ama Vandal oynuyosan asil Vandal alabilirsin

Üye
3 HİZMET YILI
ya bence bicagi sona birak silahlari alip sonradan bicak da alabilirsin

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
hocam bu senin tercihin ben bıçak aldım daha da almama gerek yok şuan bütün silahların skinini tamamlamaya çalışıyorum bence sende öyle yap

Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hocam yeni bir bıçak skini almana gerek yok vandal gibi silahların skini almalısın

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Yağmacı karambitten sıkıldıysan yeni bir bıçak alabilirsin. Ama dersen bıçağımdan memnunum bir sheriff yakışır güzel güzel headshotlar atmak için tabi yanındada force roundlarda şekilli bi spectre neden olmasın :)

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
herkes bıçak demiş ama bence valorantta bazı silah skinleri mental olarak adam vurduruyor sana vandal al derim ben

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Silah cok önemli değil bıcak cok hoş duruyor bıcak almanı tavsiye ederim tabiikide zevk mevzusu ama benmm düşüncem bu

Ultra Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Aslında sana bağlı bişey bu yağmacı karambit bence çok güzel bir skin ben yerinde olsaydim dediğin gibi skinsiz veya skini kötü olan bir silaha alırdım

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bıçak klasik ardından vandal phantom bunları al en çok kullanılan silahlar sonuçta

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Beyler benim hesapta 4000 vp var ve yağmacı karambtim var sizce yeni bir bıçak mı alıyım yoksa spectre ile sheriff mi vandal ve phantomum var
kanka bıçağın var ama sıkıldıysan çok fazla bıçağını değiştirebilirsin amöa tabikide sherrif oynayabiliyosan sehrrif al ama oynaamıson spectre al dediğim gibi sıkıldıysan bıç al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...