Sherrif oynuyosan sherrif almalısın oynamıyorsan bıçak en iyi tercih olurBeyler benim hesapta 4000 vp var ve yağmacı karambtim var sizce yeni bir bıçak mı alıyım yoksa spectre ile sheriff mi vandal ve phantomum var
açıkçası gözüne hoş geleni ve hemen sıkılmicağını düşündüğün bir skini al hem kısa sürede sıkılmazsın ve beğendiğinden dolayı oynarken zevk alırsınBeyler benim hesapta 4000 vp var ve yağmacı karambtim var sizce yeni bir bıçak mı alıyım yoksa spectre ile sheriff mi vandal ve phantomum var
karambitin varsa başka hiçbir şeye gerek yok kesinlikle katılıyorumhocam karambitin zaten varmış başka bığa gerek yok bence
yeni bıçak alBeyler benim hesapta 4000 vp var ve yağmacı karambtim var sizce yeni bir bıçak mı alıyım yoksa spectre ile sheriff mi vandal ve phantomum var
vandal al sonra kalanla spectre alBeyler benim hesapta 4000 vp var ve yağmacı karambtim var sizce yeni bir bıçak mı alıyım yoksa spectre ile sheriff mi vandal ve phantomum var
yagmacı vandal alabilirsin sesi çok hoş ve güzel de.Beyler benim hesapta 4000 vp var ve yağmacı karambtim var sizce yeni bir bıçak mı alıyım yoksa spectre ile sheriff mi vandal ve phantomum var