Üye
selamlar böyle bir şey yazmak zor mu? bu tarz konularda yeniyim biraz bilgi verebilir misiniz veya tavsiye edebileceğiniz program var mı.
aslında bende öyle düşünmüştüm fakat league of legends'de bir riot oyunu hatta bir süre yama notlarında skin hilesi kullandığınızı görebiliyoruz banlayacağız gibi şeyler demişlerdi ama şu an peynir ekmek gibi her yerde var hilesiyazmak kolay aslında fakat oyunun hile sistemi 100 bin dolarlık olunca olmuyor
dediğin doğru ama lol eski bir oyun ve vanguard'a bağlı değil valorant'da vanguard koruma sistemi olduğu için sıkıntı çıkıyor
vanguardı bypasslamak hiç kolay değil riot bypasslayana para veriyor sen öyle düşünya bu riot vanguardı bypasslayabilirsek? ne kadar kolay bilmiyorum ama herhangi bir anticheat uygulamasını bypasslamak ne kadar zor oluyor?
yazmak kolay işletmek zor![]()
evet gördüm 100.000 dolar ödülü varmış :/vanguardı bypasslamak hiç kolay değil riot bypasslayana para veriyor sen öyle düşün
keşke oyunun zevki o skinlerle oynamakta çıkıyorkeşke olsa da kullanabilsek ben çok isterdim olmasını ama zor gibi gerçekten vanguard sağlam bi uygulama