Çalışmıyor Valorant Skin Changer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kmode exception
Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
OYUN İÇİ GÖRÜNTÜLER - IN-GAME IMAGES

Ekli dosyayı görüntüle 96068

SKİN CHANGER NASIL ÇALIŞIR - HOW SKIN CHANGER WORKS

Changes your skin in-game using in-game offsets.

Oyun içi offsetleri kullanarak oyun içindeki skininizi değiştirir.

İNDİRME LİNKİ - DOWNLOAD LINK

CLOSE YOUR VIRUS PROGRAM BEFORE DOWNLOADING!

İNDİRMEDEN ÖNCE VİRÜS PROGRAMINIZI KAPATIN!

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

VİRUS TOTAL LİNKİ - VIRUS TOTAL LINK

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

SKİN CHANGER NASIL ÇALIŞTIRILIR - HOW TO MAKE A SKIN CHANGER?

After installing the zip, create a folder on the desktop and transfer the files inside the zip to that folder. Then login to the game, Drag memoryhackers.dll to hookloader.exe. Then your cheat will open, do not click on the cmd screen, enter the game directly. After logging into the game, the menu will appear, you can manage the menu with the insert key, then click on the "filters" button and click on the box of whatever weapon you have.

Zip dosyasını kurduktan sonra masaüstünde bir klasör oluşturun ve zip içindeki dosyaları bu klasöre aktarın. Ardından oyuna giriş yapın, memoryhackers.dll'yi hookloader.exe'ye sürükleyin. Daha sonra hileniz açılacaktır cmd ekranına tıklamayın direk oyuna girin. Oyuna giriş yaptıktan sonra karşınıza menü çıkacaktır, insert tuşu ile menüyü yönetebilirsiniz, ardından "filters" düğmesine tıklayın ve sahip olduğunuz silahın kutusuna tıklayın.

Ekli dosyayı görüntüle 96069

HİLE İÇERİSİNDE VİRÜS VAR MI - ARE THERE ANY VIRUSES IN THE CHEAT

There is no virus in the cheat, because it is a 3rd party program and it processes in memory, windows detects it as a virus.

Hilede virüs yoktur çünkü 3. parti bir programdır ve hafızada işler, windows onu virüs olarak algılar.

YASAKLANMA RİSKİM NEDİR - WHAT IS MY RISK OF BANNING?
Since the offsets of the skinchanger are public, I do not accept any responsibility, my only suggestion is that you do not tell anyone in-game as you are your skinchanger.

Skinchangerin ofsetleri herkese açık olduğundan, herhangi bir sorumluluk kabul etmiyorum, tek önerim, skinchanger olduğunuz için oyun içinde kimseye söylememenizdir.

ÖNEMLİ UYARI - IMPORTANT WARNING

DO NOT PRESS THE "THIRDPERSON" BUTTON ON THE MENU, IT WILL BREAK THE MENU. SORRY FOR THIS LITTLE MISTAKE.

MENÜ ÜZERİNDEKİ "THIRDPERSON" BUTONUNA BASMAYIN, MENÜYÜ ÇÖKERTECEKTİR. BU KÜÇÜK HATA YÜZÜNDEN ÖZÜR DİLERİM.

Moderatörün son düzenlenenleri:
kmode exception
Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
Sorumluluk bana ait değildir.
I am not responsible!

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
knk çalışıyor çok güzel denedim ama denememle ban yemem bir oldu iyi mi dşjsalkdaskdsaşl Riski göze alarak kullanın arkadaşlar.

kmode exception
Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
knk çalışıyor çok güzel denedim ama denememle ban yemem bir oldu iyi mi dşjsalkdaskdsaşl Riski göze alarak kullanın arkadaşlar.
Bizim arkadaş 20 maç attı hala ban yemedi, direk banmı yedirdi cidden. Foruma yeni attım, detected olacağını zannetmiyordum bu kadar hızlı :rauwu:

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
skine para vermektense alın kullanın derim, tertemiz.

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
link çalışmıyor link düzeltmeyi deneyebilirsiniz

Banlı Üye
2 HİZMET YILI
gayet güzel çalısıyor elıne sağlık dostum 1 MACTA BAN YEDİM O AYRI TABİ DFSAFSAFAS

Son düzenleme:
Biz Her Zaman Burdaydık Zaten. Siz Geç Geldiniz
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
HookLoader fix diye biliyorum 1 veya 3 oyunda banı atıyor acaba elindeki hilenin source var mı paylaşırsan iyi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...