smurflerin her oyunda önüne geçilemez dostum bu adam pcde radi hesapla girmişdir (hesap arkadaşının varsayıyorum)bu adam kendi hesabına girip radiantlarla eşleştirilirse çok saçma olmaz mıSaçma yani madem smurfe izin verecekler adam yeni hesap açarken eski hesabı ile eşleştirilsin MMR'ı da ona göre verilsin rakipleri'de ona göre eşleştirilsin ?
demek istediğim o değil yeni hesap açıp smurf kasıyor ise eski hesabıyla eşleştirilsin diyorum tabikide arkadaşının hesabıyla giriyorsa hiç bir şey yapamazsın mantıkensmurflerin her oyunda önüne geçilemez dostum bu adam pcde radi hesapla girmişdir (hesap arkadaşının varsayıyorum)bu adam kendi hesabına girip radiantlarla eşleştirilirse çok saçma olmaz mı
smurf yasak olduğu halde çok büyük önlemleri yok smurfleri engellemek için hesap saviyesi 20 level olmalı diye bir başlık getirdiler.Selamlar^^
Sanırım bahsetmiş olduğun bu smurf durumu bir miktar can sıkıcı. Sonuç olarak kendini haksızlığa uğramış gibi hissettiğini tahmin ediyorum.
''Smurf'' konusuna gelecek olursak eğer şuan için bu durumun herhangi bir cezası yok aslında. sonuçta oyuncular birden fazla hesaba sahip olabiliyor. Belki de oyuncu yeni bir başlangıç yapmak istemiş olabilir ve bu sayede yeni bir hesap açmış olabilir. Belki de oyuncu kalıcı olarak yasaklanmıştır ve yeniden bir başlangıç yapmak istemiştir. sonuç olarak o eşleşme gerçekleşirken MMR değerleriniz uyuyorsa bu eşleşme gerçekleşebilir.
Görüşürüz.
Tormubbe
Riot Games Oyuncu Destek
eski hesapla eşleşme durumu sıkıntılı olur yapabilselerdi zaten yaparlardı bencedemek istediğim o değil yeni hesap açıp smurf kasıyor ise eski hesabıyla eşleştirilsin diyorum tabikide arkadaşının hesabıyla giriyorsa hiç bir şey yapamazsın mantıken
Kanka koskoca oyun şirketi neler yapıyor milyon dolarlık şirketler bunu yapamayacaklarsa boşver zaten bırak smurf kassın adamlar bronz eloya radi adamlar gelsineski hesapla eşleşme durumu sıkıntılı olur yapabilselerdi zaten yaparlardı bence
Smurften değil hesap paylaşımından ban yediBunu yazmışlar ancak geçen günlerde bir yayıncı smurftan ban yedi? saçmalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?