Valorant smurf hesap yasak mı sorusuna Riot'un verdiği cevap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Selamlar^^

Sanırım bahsetmiş olduğun bu smurf durumu bir miktar can sıkıcı. Sonuç olarak kendini haksızlığa uğramış gibi hissettiğini tahmin ediyorum. :)

''Smurf'' konusuna gelecek olursak eğer şuan için bu durumun herhangi bir cezası yok aslında. sonuçta oyuncular birden fazla hesaba sahip olabiliyor. Belki de oyuncu yeni bir başlangıç yapmak istemiş olabilir ve bu sayede yeni bir hesap açmış olabilir. Belki de oyuncu kalıcı olarak yasaklanmıştır ve yeniden bir başlangıç yapmak istemiştir. sonuç olarak o eşleşme gerçekleşirken MMR değerleriniz uyuyorsa bu eşleşme gerçekleşebilir.

Görüşürüz.

Tv todos GIF - Find on GIFER

Tormubbe
Riot Games Oyuncu Destek

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Saçma yani madem smurfe izin verecekler adam yeni hesap açarken eski hesabı ile eşleştirilsin MMR'ı da ona göre verilsin rakipleri'de ona göre eşleştirilsin ?

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Saçma yani madem smurfe izin verecekler adam yeni hesap açarken eski hesabı ile eşleştirilsin MMR'ı da ona göre verilsin rakipleri'de ona göre eşleştirilsin ?
smurflerin her oyunda önüne geçilemez dostum bu adam pcde radi hesapla girmişdir (hesap arkadaşının varsayıyorum)bu adam kendi hesabına girip radiantlarla eşleştirilirse çok saçma olmaz mı

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
smurflerin her oyunda önüne geçilemez dostum bu adam pcde radi hesapla girmişdir (hesap arkadaşının varsayıyorum)bu adam kendi hesabına girip radiantlarla eşleştirilirse çok saçma olmaz mı
demek istediğim o değil yeni hesap açıp smurf kasıyor ise eski hesabıyla eşleştirilsin diyorum tabikide arkadaşının hesabıyla giriyorsa hiç bir şey yapamazsın mantıken :)

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Selamlar^^

Sanırım bahsetmiş olduğun bu smurf durumu bir miktar can sıkıcı. Sonuç olarak kendini haksızlığa uğramış gibi hissettiğini tahmin ediyorum. :)

''Smurf'' konusuna gelecek olursak eğer şuan için bu durumun herhangi bir cezası yok aslında. sonuçta oyuncular birden fazla hesaba sahip olabiliyor. Belki de oyuncu yeni bir başlangıç yapmak istemiş olabilir ve bu sayede yeni bir hesap açmış olabilir. Belki de oyuncu kalıcı olarak yasaklanmıştır ve yeniden bir başlangıç yapmak istemiştir. sonuç olarak o eşleşme gerçekleşirken MMR değerleriniz uyuyorsa bu eşleşme gerçekleşebilir.

Görüşürüz.

Tv todos GIF - Find on GIFER

Tormubbe
Riot Games Oyuncu Destek
smurf yasak olduğu halde çok büyük önlemleri yok smurfleri engellemek için hesap saviyesi 20 level olmalı diye bir başlık getirdiler.
eğer adamı hesap paylaşımından bilet gönderirseniz (çok çok düşük bi ihtimalle banlana bilir.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
demek istediğim o değil yeni hesap açıp smurf kasıyor ise eski hesabıyla eşleştirilsin diyorum tabikide arkadaşının hesabıyla giriyorsa hiç bir şey yapamazsın mantıken :)
eski hesapla eşleşme durumu sıkıntılı olur yapabilselerdi zaten yaparlardı bence

ʟɪғᴇ ɪs ᴛᴏᴏ sʜᴏʀᴛ ᴛᴏ ʜᴏʟᴅ ɢʀᴜᴅɢᴇs
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Ben rahatsız olmuyorum ama cidden duruma el atılması lazım millet golddan plattan çıkamıyor bunlar yüzünden

Warrior
Süper Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
smurf hesap normalde ban sebebidir ama ben kimesnin ban yediğini görmedim

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bunun önüne hiç bir şekilde geçilmez ya. adamın dediği gibi yeni hesap açıyorlar ya da herhangi bir sebepten dolayı banlanıp yeni bir hesap ile tekrar başlıyorlar. ama şöyle olabilir biliyorsunuz 20 level olmadan dereceli atılmıyor artık. bu adamların normal oyundaki mmrlarına göre dereceli de gelicek adamlarla aynı tutabilirler ki sanırım böyle bir şey de var. smurf degil de valo da dereceli kısmı direk rezalet. yeni hesap açtım çarı gold 3 attı karşıma gelen adam geçen sezon immo adam. adamla mmr ımız bile eşit değil. bir dostum var çok iyi oynuyor her sezon immo 2 3. adam platken karşısına immo 3 falan atıyor bence max plat 1 iken elmas 1 falan vermeli immo 3 gelmemeli direk ranked kısmı çok saçma valonun

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Bunu yazmışlar ancak geçen günlerde bir yayıncı smurftan ban yedi? saçmalıyor

Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Bu konu büyük sıkıntı MMR dedikleri ben normal oyunlarda bile 3-4 levelken karşıma 150-200 levellik adamlar geliyor bizi eziyorlar resmen MMR konusunda bile düzgün bir iş yaptıklarını düşünmüyorum

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
smurf kasanlar için olumlu bir açıklama paylaşım için teşekkürler

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
iyide adam radi diyelim smurf açmış mmr ne kadar yüksek olursa olsun yine plat atıcak her türlü haksızlık değil mi ?

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bence smurfler okey ya adamlarda bizim oyunumuza gelip günmümüzü mahvetmekten zevk alan psikopatlar oluyo genelde bence okey gayet mantıklı bir cevap eloboost olmuyo adamın 10 tane hesabı oluyo hepsini böyle kötü elolardan çıkartıyo kendi zevki için kşisel hesap ama sıkıntı yok ya eloboost olarak değil kendi canı istediği için valla kafayı yicem ehjgdflhödşflghö bence bu dediğim nantıkta olmalı ya birden fazla ehsabı varsa aynı gmailde max 2 3 hesap olmalı bence aşırı mantıklı ya da smurfleri eloboost olarak değerlendirse bence daha adaletli olabilir. Görüşüme katılmaycak olabilir ama daha şimdi yine maç girdim oyun 13 0 bitti adamlar elimize verdi daş-beyaz geçe geçe oynadılar psikolojim bozuldu yeminle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...