Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Valorant smurf hesap yasak mı sorusuna Riot'un verdiği cevap
yasaklansa saçma olur herkes istediği hesapta oynamalı bence adam yüksek eloda tek başına girip kaybetmek istemiyor düşük elo hesaba girip tek başına kazanabiliyor ama böyle düşünmek lazım
Dürüst olmak gerekirse ben de bir çok smurf hesapla oynadım. Eğer bilinen çok izlenenen bir yayıncı değilsen bir sıkıntı olmadığını garanti edebilirim, kolay kolay ban yemezsin.
Yani kanunen yasaklanması saçma olur örneğin futboldan örnek verecek olursak bir tane para babası gelse bassa parayı alsa bi türk takımını bütün best oyuncuları toplasa oraya geriye kalan 17 takım yok abi yasaklanmalı bu mu diyecek onun gibi bir durum bence
bence 20 lvl değilde 30 lvl olsa daha iyi olurdu çünkü yeni bi başlangıç yapmak iteyen insana 30 lvl koymaz ama smurflemek için hesap açan bri için oldukça uğraştırırıcı
istediği kadar engellemeye çalışsalarda genede engellenemez her türlü bir yolunu bulup oynarlar yani bunun önüne geçilebiliceğini sanmıyorum özellikle valorantta