Spoofera fazla güvenmiyorum virüs den şüphelendim antivirüs iş görürmüEvet format atarsanız çoğu serial eski haline dönecektir, o yüzden de tekrardan HWID ban yersiniz.
iyi bir virüs programı kullanırsan olabilir malwarebytes gibi öyle gidip avast fln dandik kullanırsan kalır virüs ve anti virüs programlarına ***** yapma yoksa oda virüslü olurSpoofera fazla güvenmiyorum virüs den şüphelendim antivirüs iş görürmü
iyi bir virüs programı kullanırsan olabilir malwarebytes gibi öyle gidip avast fln dandik kullanırsan kalır virüs ve anti virüs programlarına ***** yapma yoksa oda virüslü olur
Peki hocam teşekkürler ikinizedeVirüs programı olarak en iyisi karpesky altarnatif olarak bitdefender
(not : dikkat et bitdefender kullanacaksan sen korumayı kapatsanda hile dosyalarını engellemeye devam ediyor çok uğraştırıyor)
Win 7 ve 8.1 desteği sona eriyor Valorant oynamak için minimum Windows 10 kullanma gereksinimi ekliyorlar. Ayrıca anti-virüs spoofer'ın düzgün çalışmasını engelleyebilir.zamanında bios update + gupro + win 8.1 düşüp kaldırdım
format atmayın eski haline dönebilir.arkadaşlar bir spoofer kullanarak once temiz format sonra bios update sonrada spooferi kullanarak banimi kaldirdim format atsam donanim banini tekrar yermiyim?
Ticket atarak öğrenebilirsin hocamPeki hocam teşekkürler ikinizede
Post automatically merged:
2.kez yediğim donanım banının süresi kaç gün biliyormusunuz?
bende ban yedim hangi spoofer kullnadın bana da söyler misinarkadaşlar bir spoofer kullanarak once temiz format sonra bios update sonrada spooferi kullanarak banimi kaldirdim format atsam donanim banini tekrar yermiyim?
https://memoryhackers.org/konular/v...-gigabyte-biostar.238718/page-17#post-5154325bende ban yedim hangi spoofer kullnadın bana da söyler misin