Kanka anakart değişimi sorunu çözmemekle birlikte eğer düzgün spooflamazsan haybeye de 90 gün o yer sana şöyle yardımcı olayımMerhaba şimdi ben 2 gündür oyundan ban yedim yani 3 ay şubatta açılacak ben de afuwın yapayım dedim herşeyi değiştirmeme rağmen olmuyor yine ban atıyor bir şey de yanlış mı yapıyorum bilmiyorum flaşh ettikten sonra gittim bios ubdate ettim fakkat sonuç yine hüsran muhtemelen birşey de yanlış yapıyorum ya da denediğim yöntem fix yedi cevaplarsanız sevinirim
EK : Anakartımı değiştircektim zaten değiştirince ekran kartı vs çakışır yine ban mı yerim yoksa sorunsuz şekilde oynarmıyım ?
Önce format sonra bios up/down sonra da spoof işlemini gerçekleştirdiysen banın kalkar. Bunlardan birini bile eksik yapma. Format attım dememişsin attın mı format?
hayır format atmadımÖnce format sonra bios up/down sonra da spoof işlemini gerçekleştirdiysen banın kalkar. Bunlardan birini bile eksik yapma. Format attım dememişsin attın mı format?
hayır format atmadımatılıyormuymuş
Arkadaşın normalde haklılık payı var ancak sağlam bir LOGCleaner bu sorunu çözer Format'a gerek duymazsınhayır format atmadımatılıyormuymuş
şimdi bios ubdate ettim format atıp tekrar afuwın yapınca düzelir miTüm logları temizlemek için sıfırdan windows kurman gerekiyor
Büyük ihtimal düzelir format loglar için önemlişimdi bios ubdate ettim format atıp tekrar afuwın yapınca düzelir mi
şimdi bios ubdate ettim format atıp tekrar afuwın yapınca düzelir mi
anladım öyle yapayım eyvallahYeni anakart bios kimliğinle banlı hesabına girmediysen format atıp tekrar dene kalkar banın
Formatladim fakkat afuwin açılmıyor :/ donuyor yt ile çalıştırınca öyle kalıyor nasıl yapabilirimYeni anakart bios kimliğinle banlı hesabına girmediysen format atıp tekrar dene kalkar banın
Formatladim fakkat afuwin açılmıyor :/ donuyor yt ile çalıştırınca öyle kalıyor nasıl yapabilirim
Dediğin gibi halletim bios ubdate yapmıştım önceden formatladim afuwin den de flashladim umarım olurDostum teamviewer ile falan bakmak lazım ona da şuan zamanım yok maalesef afuwin değil amidewin dene afuwin çalışmıyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?