Valorant spoof sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Spike hücum attım ban atmadı derecesiz grip deniyorum ban atmazsa kurtuldum demektir :))

Mermiler Seksin Bu Alemde Teksin
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Buna benzer bir konu daha vardı ve o konuda ban sorun çözüleceğini ve hilede olan hatanın düzeltilmesi hakkında yorum yapmışlardı ve çözüm olarak format sağlam atarsan düzele bileceğini yazdılar aynı işlemi sende yaparsan sorunun çözülür

Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Herşeyi temizden yaptım yine de ban yedim kafayı yiyorum

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaşın normalde haklılık payı var ancak sağlam bir LOGCleaner bu sorunu çözer Format'a gerek duymazsın

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Linki bıraktım zaten .bat yani açıp düzenleyebilirsiniz kafanız rahat olsun virüs ihtimali taşımıyor :) bu LOG Cleaner ile zaten Riot ve Valorant'a dair ne var ne yoksa gidecek ek olarak regedit kayıtlarını ve windowsun gizli dosyalarını da temizlediği için Sıfır bilgisayar gibi olacak benim MSI bilgisayarda Spooflamadan önce o dediğim Source'si düzenlenmiş ARCHINE SPOOFER ile bu log cleaneri kullanmıştım aşağı yukarı 3 haftadır oynuyorum hala ban yok ilerleyen tarihte olursa bu yorumumu düzenlerim tabi

tekrarlıyorum kanka LogCleaner yeterli
discord adresini yazar mısın ekran açıp deneyelim

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Hocam banı direk seri numarasına atar anakart degısırsen sorun duzelır

Uzman Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
Muhtemelen anakart değiştirdiğinde sorun düzelicektir.Ban seri numarasına atılıyor.

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Kanka anakart değişimi sorunu çözmemekle birlikte eğer düzgün spooflamazsan haybeye de 90 gün o yer sana şöyle yardımcı olayım
ANAKART'ın asus ise geçmiş olsun çünkü Woofer bile artık düzgün çalışmıyor çoğu kişide hata veriyor ya da spooflayamıyor ,
MSI ise özelden yaz sana virüs taramalarıyla birlikte ARCHINE SPOOFER'IN yeniden düzenlenmiş halini atıcam ve makinen spooflanıcak (****** yapmak yasak olduğu için özelden atarım diyorum buradan da belirteyim Attığım dosyanın sorumluluğu bende ve kullananda olur Forum'la hiçbir alakası yok hatta başka bir forumla var o yüzden buradan atamıyorum çok yanlış anlaşılma olabilir ama çalışıyor) en azından benim MSI makinemde çalıştı

Şimdi hangi Spoof ya da Spoofer olursa olsun , BİOS Upgrade ya da Downgrade şart Spoof işleminin ardından PC restart atarken o Bios Up/Down grade işlemini yaptığından emin ol ek olarak sadece Anakart Bios ve serialin ideğiştirmekle olmaz , Windowsunuzun kuruluş tarihinden saatinden keyine vs. kadar log dökümanı tutulur windowsun içinde onların da silinip değişmesi vs. lazım çok meşakatli bir iş ek olarak takılacak , takılmış bütün HARD DISK ve USB 'lerin de takılı olması lazım spoof esnasında ki daha sonra taktığınızda faka basmayın mesela benim spooflarken masaüstüne ayrı laptoba ayrı mousem var masaüstüne Laptop mouse'sini taktıktan 15 dakika sonra 3.parti yazılımdan banlandım nerden nasıl yakaladı bilmiyorum ama onun dışında son 3 haftadır oynuyorum kısaca Spoof işleminde tonla arkaplan işi var ufak detaylar var ve en önemlisi Bios güncellemesi var eğer Asus anakart isen bilemiyorum ama Msı ya da başka marka ise Yardımcı olabilirim Özelden yaz ya da Discord at

Düzenleme notu

Arkadaşın normalde haklılık payı var ancak sağlam bir LOGCleaner bu sorunu çözer Format'a gerek duymazsın

Linki bıraktım zaten .bat yani açıp düzenleyebilirsiniz kafanız rahat olsun virüs ihtimali taşımıyor :) bu LOG Cleaner ile zaten Riot ve Valorant'a dair ne var ne yoksa gidecek ek olarak regedit kayıtlarını ve windowsun gizli dosyalarını da temizlediği için Sıfır bilgisayar gibi olacak benim MSI bilgisayarda Spooflamadan önce o dediğim Source'si düzenlenmiş ARCHINE SPOOFER ile bu log cleaneri kullanmıştım aşağı yukarı 3 haftadır oynuyorum hala ban yok ilerleyen tarihte olursa bu yorumumu düzenlerim tabi
Log cleaner banada lazımdı teşekkürler

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
temiz bir format atmalısın, mutlaka sıralamada yanlış yaptığın bir şey vardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...