Hocam öncelıkle selam kesın kaldırıyor mu gereklı bilgileri ben size iletirim bana kesin olup olmadığını belirtirsiniz eğer olmazsa iade isterim buna razıysanız satın alımı gerçekleştirebilirim.imzamda dc yazıyor eklersen sunucu paylaşırım
kesın kaldırıldığına eminsenız alabılırım hocam kalkmama durumunda iade isterim güncellemeyi bekleyın vesayre vesayre seylerle bekletılıceksem hiç almamayı tercih ederim olmadığı gibi iade ediceğinizi belirtirsenız spooferinizi almayı düşünebılırım.
İademiz mevcutdur hocam bir sorun yaşamazsınızHocam öncelıkle selam kesın kaldırıyor mu gereklı bilgileri ben size iletirim bana kesin olup olmadığını belirtirsiniz eğer olmazsa iade isterim buna razıysanız satın alımı gerçekleştirebilirim.
kesın kaldırıldığına eminsenız alabılırım hocam kalkmama durumunda iade isterim güncellemeyi bekleyın vesayre vesayre seylerle bekletılıceksem hiç almamayı tercih ederim olmadığı gibi iade ediceğinizi belirtirsenız spooferinizi almayı düşünebılırım.
hocam dıscord ekleyın goruselım kesın kaldırıp kaldırmadıga bakarızHocam öncelıkle selam kesın kaldırıyor mu gereklı bilgileri ben size iletirim bana kesin olup olmadığını belirtirsiniz eğer olmazsa iade isterim buna razıysanız satın alımı gerçekleştirebilirim.