2 Ara 2024 #1 tonaikmok T Üye Katılım 7 Eki 2024 Mesajlar 36 Tepki puanı 1 Yaş 17 1 HİZMET YILI Arkadaşlar merhaba, ben bir spoofer alacağım fakat BIOS update/downgrade gerekmiş ama benim modelime uygun tek sürümü buldum, onu da mecburen kullanmıştım. Şimdi ben ne yapmalıyım? Biriniz bana yol gösterebilir mi acaba? Moderatörün son düzenlenenleri: 3 Ara 2024
Arkadaşlar merhaba, ben bir spoofer alacağım fakat BIOS update/downgrade gerekmiş ama benim modelime uygun tek sürümü buldum, onu da mecburen kullanmıştım. Şimdi ben ne yapmalıyım? Biriniz bana yol gösterebilir mi acaba?
2 Ara 2024 Moderatör #2 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,541 Çözümler 1,051 Tepki puanı 3,384 Ödüller 22 8 HİZMET YILI Laptop mu kullanıyorsunuz?
2 Ara 2024 Konuyu başlatan #3 tonaikmok T Üye Katılım 7 Eki 2024 Mesajlar 36 Tepki puanı 1 Yaş 17 1 HİZMET YILI Adc Main' Alıntı: Laptop mu kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıklayın ... Evet
2 Ara 2024 Moderatör #4 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,541 Çözümler 1,051 Tepki puanı 3,384 Ödüller 22 8 HİZMET YILI tonaikmok' Alıntı: Evet Genişletmek için tıklayın ... Laptop'larda kalkmıyor bilginize istediğiniz gibi spoofer atın problem çıkartıyor delay ban'a düşüyorsunuz.
tonaikmok' Alıntı: Evet Genişletmek için tıklayın ... Laptop'larda kalkmıyor bilginize istediğiniz gibi spoofer atın problem çıkartıyor delay ban'a düşüyorsunuz.
2 Ara 2024 Konuyu başlatan #5 tonaikmok T Üye Katılım 7 Eki 2024 Mesajlar 36 Tepki puanı 1 Yaş 17 1 HİZMET YILI Adc Main' Alıntı: Laptop'larda kalkmıyor bilginize istediğiniz gibi spoofer atın problem çıkartıyor delay ban'a düşüyorsunuz. Genişletmek için tıklayın ... Forumdaki arkadaş kalkıyor dedi Ama? @Rhaast
Adc Main' Alıntı: Laptop'larda kalkmıyor bilginize istediğiniz gibi spoofer atın problem çıkartıyor delay ban'a düşüyorsunuz. Genişletmek için tıklayın ... Forumdaki arkadaş kalkıyor dedi Ama? @Rhaast
2 Ara 2024 #6 Rhaast Süper Üye Katılım 4 Eyl 2021 Mesajlar 609 Çözümler 3 Tepki puanı 171 Ödüller 5 Yaş 29 4 HİZMET YILI tonaikmok' Alıntı: Forumdaki arkadaş kalkıyor dedi Ama? @Rhaast Genişletmek için tıklayın ... Biz atıyoruz evet, bios dosyalarınız varsa tpm açıp kapanıyorsa yaparız. monster da dahil
tonaikmok' Alıntı: Forumdaki arkadaş kalkıyor dedi Ama? @Rhaast Genişletmek için tıklayın ... Biz atıyoruz evet, bios dosyalarınız varsa tpm açıp kapanıyorsa yaparız. monster da dahil
2 Ara 2024 Konuyu başlatan #7 tonaikmok T Üye Katılım 7 Eki 2024 Mesajlar 36 Tepki puanı 1 Yaş 17 1 HİZMET YILI Rhaast' Alıntı: Biz atıyoruz evet, bios dosyalarınız varsa tpm açıp kapanıyorsa yaparız. monster da dahil Genişletmek için tıklayın ... Hocam tpm kapanıyor evet Birde size tag attım ama suç amaçlı değil kusura bakmayın ne olduğunu anlamak için tag attım Adc Main' Alıntı: Laptop'larda kalkmıyor bilginize istediğiniz gibi spoofer atın problem çıkartıyor delay ban'a düşüyorsunuz. Genişletmek için tıklayın ... Neyse hocam kusura bakmayın bir çözüm var mı acaba?
Rhaast' Alıntı: Biz atıyoruz evet, bios dosyalarınız varsa tpm açıp kapanıyorsa yaparız. monster da dahil Genişletmek için tıklayın ... Hocam tpm kapanıyor evet Birde size tag attım ama suç amaçlı değil kusura bakmayın ne olduğunu anlamak için tag attım Adc Main' Alıntı: Laptop'larda kalkmıyor bilginize istediğiniz gibi spoofer atın problem çıkartıyor delay ban'a düşüyorsunuz. Genişletmek için tıklayın ... Neyse hocam kusura bakmayın bir çözüm var mı acaba?
2 Ara 2024 Moderatör #8 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,541 Çözümler 1,051 Tepki puanı 3,384 Ödüller 22 8 HİZMET YILI tonaikmok' Alıntı: Forumdaki arkadaş kalkıyor dedi Ama? @Rhaast Genişletmek için tıklayın ... Ben kendi bilgimi aktarıyorum denemek sizin kararınız.
tonaikmok' Alıntı: Forumdaki arkadaş kalkıyor dedi Ama? @Rhaast Genişletmek için tıklayın ... Ben kendi bilgimi aktarıyorum denemek sizin kararınız.
2 Ara 2024 #9 Rhaast Süper Üye Katılım 4 Eyl 2021 Mesajlar 609 Çözümler 3 Tepki puanı 171 Ödüller 5 Yaş 29 4 HİZMET YILI tonaikmok' Alıntı: Hocam tpm kapanıyor evet Birde size tag attım ama suç amaçlı değil kusura bakmayın ne olduğunu anlamak için tag attım Neyse hocam kusura bakmayın bir çözüm var mı acaba? Genişletmek için tıklayın ... Estağfurullah ne demek aklına takılan soruları sorabilirsin, her hangi bir durumda iademiz mevcut zaten.
tonaikmok' Alıntı: Hocam tpm kapanıyor evet Birde size tag attım ama suç amaçlı değil kusura bakmayın ne olduğunu anlamak için tag attım Neyse hocam kusura bakmayın bir çözüm var mı acaba? Genişletmek için tıklayın ... Estağfurullah ne demek aklına takılan soruları sorabilirsin, her hangi bir durumda iademiz mevcut zaten.
2 Ara 2024 Konuyu başlatan #10 tonaikmok T Üye Katılım 7 Eki 2024 Mesajlar 36 Tepki puanı 1 Yaş 17 1 HİZMET YILI Rhaast' Alıntı: Estağfurullah ne demek aklına takılan soruları sorabilirsin, her hangi bir durumda iademiz mevcut zaten. Genişletmek için tıklayın ... Sağolun hocam
Rhaast' Alıntı: Estağfurullah ne demek aklına takılan soruları sorabilirsin, her hangi bir durumda iademiz mevcut zaten. Genişletmek için tıklayın ... Sağolun hocam
16 Ocak 2025 #11 yusufi2121 Y Uzman Üye Katılım 17 Ara 2023 Mesajlar 158 Tepki puanı 0 Ödüller 1 Yaş 25 Sosyal 2 HİZMET YILI Kral valo banı öyle bios up down yaparak geçecek bir şey değil
3 Şub 2025 Konuyu başlatan #12 tonaikmok T Üye Katılım 7 Eki 2024 Mesajlar 36 Tepki puanı 1 Yaş 17 1 HİZMET YILI yusufi2121' Alıntı: Kral valo banı öyle bios up down yaparak geçecek bir şey değil Genişletmek için tıklayın ... kanka spoofer ile yapıcam diyorum ama zaten hallettim kaldırdım banımı
yusufi2121' Alıntı: Kral valo banı öyle bios up down yaparak geçecek bir şey değil Genişletmek için tıklayın ... kanka spoofer ile yapıcam diyorum ama zaten hallettim kaldırdım banımı