Valorant val 5 kalmıyor - ınsyde bios

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
spoofer başarısız olunca iade etmiyor değil mi? ne kadar TL gitti? Spoofer satın almadan önce insyde bios uyumlu mu diye sormadın mı?

Üye
2 HİZMET YILI
spoofer başarısız olunca iade etmiyor değil mi? ne kadar TL gitti? Spoofer satın almadan önce insyde bios uyumlu mu diye sormadın mı?
unkown spoofer 5 dolar gibi birseydi sanirim ama temp spooferdi yani her acilista sifirlaniyordu. gunluk almistim onu ve ise yaradi. daha sonra haftalik 15 dolara aldim ama bu sefer yaramadi. daha sonra 10 dolara gunluk yamatos spoofer aldim o da ise yaramadi. en son 20 dolara perm spoofer aldim. bu hic acilmadi. arikemVM mi nedir bunu deneyecegim sanirim.
Post automatically merged:

bu arada bios up+ serial degistirme ve windows 1809 surumune gectim 1 saattir banlanmadi hesap. normalde 10 dkda banlaniyordu
Post automatically merged:

beyler sagolun fikrinizi belirtmissiniz, cozum yolu sunmussunuz spoofer kullanin demissiniz ama zaten kullandim ise yaramadigi icin bu konuyu acip yardim bekledim sizden. bir dostum pc cop oldu demis de aslinda valorant oynayan biri degilim eglencesine giriyordum. cop oldu demeyelim :D.ama fikrine saygi duyuyorum.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
hwid spoofer kullanmadan hesabı elde edemezsin kankam

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
Kanka ne çok uğraşmışsın hile kullancam valo oynıcam diye :D

Uzman Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
kral abartmasaymışşsın haykırdım ya belli etmeden oynayın bari. Onun çözümü artık yok büyük geçmiş olsun :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
kanka bende ban yedim yeni çarla bile giremiyorum spoof lazım diyorlar

Banlı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Yeni pc :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...