Uzman Üye
asus anakartlarda çalışırmı ?Adminler test etti temiz spoofer.
Post automatically merged:
asuslar zor açılıyor be başa gitmesin verilerasus anakartlarda çalışırmı ?
asus anakartlarda çalışırmı ?Adminler test etti temiz spoofer.
asuslar zor açılıyor be başa gitmesin verilerasus anakartlarda çalışırmı ?
Totalde 7 arkadaş denedi 7 sindede oldu dene istersen.asus anakartlarda çalışırmı ?
bir daha ban yermiyi spoofer undecekted mi ona göre yapacam yanlış yazmış olabilirimTotalde 7 arkadaş denedi 7 sindede oldu dene istersen.
Evet şuanda sıkıntısız çalışıyor.bir daha ban yermiyi spoofer undecekted mi ona göre yapacam yanlış yazmış olabilirim
denesemmi karar veremedimEvet şuanda sıkıntısız çalışıyor.
Hardware id banınız varsa denemekten zarar gelmez.Dediğim gibi 7 arkadaştada çalıştı.denesemmi karar veremedim
reis her şeyi eksiksiz yaptım valo iniyor açılırsa dualarda boğulacaksınSelam bulduğum ve bende çalışan bir spooferi forumda paylaşmak istedim hwid ban yiyenler için ilaç gibi gelir umarım bende çalıştığı gibi herkeste çalışır anakartım GİGABYTE bu arada
Öncelikle bilgisayara temiz bir format atıyorsunuz.
Sonrasında bios update/downgrade yapıyorsunuz
Ardından verdiğim linkten spooferi indirip exelerden sıra sıra işlemleri yapıyorsunuz
Bu kadardı iyi oyunlar <3
SPOOFER EAC KORUMASINDADA ÇALIŞIYOR BAŞKA OYUNLAR İÇİNDE DENEYEBİLİRSİNİZ!!
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
VİRUSTOTAL:
ENGLİSH VERSIONS
Hi, I wanted to share a spoofer on the forum that I found and worked for me, it's like a medicine for those who eat hwid ban, I hope it works for everyone as it works for me, my motherboard is GIGABYTE by the way.
First of all, you format the computer cleanly.
Then you do bios update/downgrade
Then you download the spoofer from the link I gave and you do the operations one by one from the exe's.
That's it, good game
WORKS WITH SPOOFER EAC PROTECTION. YOU CAN TRY IN OTHER GAMES!!
VİRUSTOTAL:
Hocam serial kısmını açtığında ne yazıyor değişmiş mi yoksa '' No Instance(s) Available. '' bumu yazıyor ?reis her şeyi eksiksiz yaptım valo iniyor açılırsa dualarda boğulacaksın
Invalid parameter yazıyor reisHocam serial kısmını açtığında ne yazıyor değişmiş mi yoksa '' No Instance(s) Available. '' bumu yazıyor ?
apex kısmıda var çalışırapexde çalışır mı bu kanka
Çalışır kanka ayıp ettin xdapexde çalışır mı bu kanka
Rica ederim,iyi oyunlar.eyvallah deniyeceğim olursa allah razı olsun
Hocam bana ne dualar geldi bilsen xdÇalışırsa ailenden almadığın duayı burdan alcaksın hissediyorum .d
Gerçekten dostum 3 ay beklediysen helal olsun sana.Update yada düşürme yaparsan 1 kere olur.Dene bence şansını.10 gün sonra banım açılıyor denesem mi beklesem mi kararsız kaldım, bir de sadece 1 kere yapmak yeterli midir ?
yksden dolayı bekledim yoksa dayanamazdımHocam bana ne dualar geldi bilsen xd
Gerçekten dostum 3 ay beklediysen helal olsun sana.Update yada düşürme yaparsan 1 kere olur.Dene bence şansını.
Hocam bana ne dualar geldi bilsen xd
Gerçekten dostum 3 ay beklediysen helal olsun sana.Update yada düşürme yaparsan 1 kere olur.Dene bence şansını.