Valorant Spoofer [ÇALIŞIYOR-WORKING] ASUS-MSI-GIGABYTE-BIOSTAR

Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
hocam virüs v.s bulaşmasından korkuyorum indirsem sorun olurmu?

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Denendi onaylandı, teşekkürler.

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
modların kontrolünden geçti mi acaba? başlıkta yeşil şekilde "çalışıyor" yazısı yok da ondan soruyorum

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
modların kontrolünden geçti mi acaba? başlıkta yeşil şekilde "çalışıyor" yazısı yok da ondan soruyorum
Spooferlarda çalışıyor ikonu olmuyormuş.O yüzden başlığa eklendi.Valorant hackde konu açtığında herkeze gözükmüyor adminlere gözüküyor ilk.Admin onayından geçti kısacası.

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Merhabalar Asrock anakartım var bende kullanabilirmiyim ? Pc yi boşa formatlamak istemem de?

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Merhabalar Asrock anakartım var bende kullanabilirmiyim ? Pc yi boşa formatlamak istemem de?
Asrock anakart deneyen hiç olmadı.Çoğu anakartda iş görüyor.Şuana kadar yapamadım edemedim diyen birisi yok.Deniyebilirsiniz seçim sizindir.

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Msi b550 anakartında çalışıyor mu?

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Hocam benim banın bitmesine 12 gün kaldı sence deneyeyim mi yani tekrar yer miyim ban anakartım b450m ds3h v2 gigabyte model herhangi bir şeyden yer miyim yani?
anakart id bakamıyorumda değişik bir şey yazıyor daha önce ssd id değiştirmeyi mac adresi değiştirmeyi denedim girmedi oyuna yani herhangi bir şey olur mu tekrar ban yer miyim?

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Asrock anakart deneyen hiç olmadı.Çoğu anakartda iş görüyor.Şuana kadar yapamadım edemedim diyen birisi yok.Deniyebilirsiniz seçim sizindir.
Formatlamadan bir yolu yok mu peki bu sistemin? İlla forma şart mı bro

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hocam benim banın bitmesine 12 gün kaldı sence deneyeyim mi yani tekrar yer miyim ban anakartım b450m ds3h v2 gigabyte model herhangi bir şeyden yer miyim yani?
anakart id bakamıyorumda değişik bir şey yazıyor daha önce ssd id değiştirmeyi mac adresi değiştirmeyi denedim girmedi oyuna yani herhangi bir şey olur mu tekrar ban yer miyim?
Günün az kalmış. 1 2 maçtan sonra zaten ban yiyorsun otomatik. İşe yaramazsa 1 ay daha ban yiyorsun ardından bidaha denersen 1 ay daha. Kademeli olarak artıyor valorant bunu zaten ticket atarsan sana açıklıyor banım ne zaman açılaacak diye sor . Bunu detaylı olarak sizlere zaten yazarlar. Çalışıyordur belki birşey diyemem ama konuyu paylaşan arkadaşta her anakart için garanti veriyor mu şimdi buda muamma bir konu. Banın uzama riskini göze alıyorsan dene istiyorsan kardeşim :D