- Konuyu başlatan
The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Bios update yaptıktan sonra işlemleri sırasıyla yapın olmazsa format şart olur.Formatlamadan bir yolu yok mu peki bu sistemin? İlla forma şart mı bro
Bios update yaptıktan sonra işlemleri sırasıyla yapın olmazsa format şart olur.Formatlamadan bir yolu yok mu peki bu sistemin? İlla forma şart mı bro
Spooferın ban yedirttiğini nerden duydunuz ? Boş yorum yapmada bilmeyenlerde yanlış bilgi almasın.Günün az kalmış. 1 2 maçtan sonra zaten ban yiyorsun otomatik. İşe yaramazsa 1 ay daha ban yiyorsun ardından bidaha denersen 1 ay daha. Kademeli olarak artıyor valorant bunu zaten ticket atarsan sana açıklıyor banım ne zaman açılaacak diye sor . Bunu detaylı olarak sizlere zaten yazarlar. Çalışıyordur belki birşey diyemem ama konuyu paylaşan arkadaşta her anakart için garanti veriyor mu şimdi buda muamma bir konu. Banın uzama riskini göze alıyorsan dene istiyorsan kardeşim![]()
Hocam gigabyte da garanti çalışıyor.Yapmak isterseniz adımları uygulayınHocam benim banın bitmesine 12 gün kaldı sence deneyeyim mi yani tekrar yer miyim ban anakartım b450m ds3h v2 gigabyte model herhangi bir şeyden yer miyim yani?
anakart id bakamıyorumda değişik bir şey yazıyor daha önce ssd id değiştirmeyi mac adresi değiştirmeyi denedim girmedi oyuna yani herhangi bir şey olur mu tekrar ban yer miyim?
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için,ana kart modeliniz nedir acaba ?daha önce amidewin yaptıgımda 1-2 oyunda ban yemiştim bununla 3-4 gün oldu hala oynuyorum sıkıntı yok çalışıyor
Rica ederim,iyi oyunlarAAAAAAAAAAAAA güzel sonunda düzgün spoofer buldum teşekkür ederim
Hala çalışıyor.Hala çalışıyor mu ?
Rica ederim dostum,yararı olmasına sevindim,iyi oyunlar.Adamsin sen cok sag ol calisiyor
Spoofer sadece logları ve sisteminizin özelliklerini değiştiriyor mac adress vs.Windows ayarlarınızla hiç bir şey oynanmıyor.Muhtemelen virüs rat vs. uygulama indirmişsiniz.Windows ayarlarımı altına üstüne getirdi, format atmam gerekti.
Biliyorum driver eksikliğinden kaynaklanıyor.Driver booster indirerek bu sorunu ortadan kaldırabilirsin.dediğin işlemleri tek tek acarken birkac tane dll bulanamadı hatası veriyor vcruntime140.dll ve bir tane daha vardı sebebini biliyor musun hocam?
Bütün exeleri açtıktan sonra yeniden başlatmaya gerek yok ben yapmıyorum ama daha sağlıklı olur pcyi reslemek.Dostum son exeyi actıktan sonra yeniden mi başlatıcam?
Çalışır hocam neden çalışmasın.laptoplarda çalışır mı