- Konuyu başlatan
Rica ederim iyi oyunlar.oyuna tekrar girip zevkini çıkarcağım için çok memunum sana teşşekür ederim dostum
Kullanımı konuda detaylı olarak anlatılmıştır.bana nasıl kurulacağını söyleyebilecek biri var mı
It works on all versions of Windows 10.Not tried on Windows 7 8 11 versions.does this work for any version of windows or just specific windows version ???
Rica ederim iyi oyunlar.eline emegine saglik guzele benziyor deniyecegim
reis bi özele gelir misin veyahut burdan yardımcı olabiliyorsan olur musun biosda napmam gerekiyor güncellememi yapıcamSelam bulduğum ve bende çalışan bir spooferi forumda paylaşmak istedim hwid ban yiyenler için ilaç gibi gelir umarım bende çalıştığı gibi herkeste çalışır anakartım GİGABYTE bu arada
Öncelikle bilgisayara temiz bir format atıyorsunuz.
Sonrasında bios update/downgrade yapıyorsunuz
Ardından verdiğim linkten spooferi indirip exelerden sıra sıra işlemleri yapıyorsunuz
Bu kadardı iyi oyunlar <3
SPOOFER EAC KORUMASINDADA ÇALIŞIYOR BAŞKA OYUNLAR İÇİNDE DENEYEBİLİRSİNİZ!!
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
VİRUSTOTAL:
ENGLİSH VERSIONS
Hi, I wanted to share a spoofer on the forum that I found and worked for me, it's like a medicine for those who eat hwid ban, I hope it works for everyone as it works for me, my motherboard is GIGABYTE by the way.
First of all, you format the computer cleanly.
Then you do bios update/downgrade
Then you download the spoofer from the link I gave and you do the operations one by one from the exe's.
That's it, good game
WORKS WITH SPOOFER EAC PROTECTION. YOU CAN TRY IN OTHER GAMES!!
VİRUSTOTAL:
DOSYALARI BİYERDEN ALDIM AMAÇ SİZİN HARDWARE İD BANINIZ KALKMASI İÇİN YANLIŞ ANLAŞILMASIN
Anakart modelinizi youtube'a yazarak nasıl bios update yapıldığını öğrenebilirsiniz.reis bi özele gelir misin veyahut burdan yardımcı olabiliyorsan olur musun biosda napmam gerekiyor güncellememi yapıcam
Rica ederim iyi oyunlarÇalıştı teşekkürler eline sağlık ilaç gibi konu ^^
Ban riski yoktur yani undetectedban riski varmı
İyi oyunlar rica ederim.tekrardan oyuna girebildim teşekkürler
Evet sadece valorantla kalmıyor tüm hwid ban atan oyunlarda geçerli.sadece valoda değil başka oyunlar içinde kullanıyorum teşekkürler
Hatanızı söyliyebilirmisiniz çözelim ?yapamadım ama olsun eyvallah
Reis şimdi benim diski 3 parçaya böldüm 1 tanesini depo olarak kullanıyorum.Hatanızı söyliyebilirmisiniz çözelim ?