Üye
merhaba arkadaşlar aylardır oyuna giremiyorum val 5 im var kimse çözemei max 2 maça ban yiyorum amidewin raid felan hepsini denedim olmadı bunu nasıl kaldırabilirim öğrenciyim ücretli spoof almaya paramda yok
ek olarak her ban yediğinde hwid banının süresi 4 - 6 ay daha artıyor bilgin olsunmerhaba arkadaşlar aylardır oyuna giremiyorum val 5 im var kimse çözemei max 2 maça ban yiyorum amidewin raid felan hepsini denedim olmadı bunu nasıl kaldırabilirim öğrenciyim ücretli spoof almaya paramda yok
gigabyte en rahatı nasıl kaldıramıyon bence methodları doğru yapmıyorsun çünkü en kolay gigabyte da kalkıyor knk @zardacal diye bir arkadaş var o belki yardımcı olur sanamerhaba arkadaşlar aylardır oyuna giremiyorum val 5 im var kimse çözemei max 2 maça ban yiyorum amidewin raid felan hepsini denedim olmadı bunu nasıl kaldırabilirim öğrenciyim ücretli spoof almaya paramda yok
anladım reis eyw saolgigabyte en rahatı nasıl kaldıramıyon bence methodları doğru yapmıyorsun çünkü en kolay gigabyte da kalkıyor knk @zardacal diye bir arkadaş var o belki yardımcı olur sana
daha hile açmıyacağım zaten şu banıda bir türlü kaldıramadım3 ay becbur beklicen kardeşim zaten cezanın bitmesini beklemen en sağlıklısı sonra ban yememek istiyorsan madem öğrencisin hile kullanmadan oyna riske atma derim
100 tl ucret karsiliginda cozerim val 5 almama ve banini kaldirma qarantisi veriyorum hile kullanip yeniden banlanmaman sartiylamerhaba arkadaşlar aylardır oyuna giremiyorum val 5 im var kimse çözemei max 2 maça ban yiyorum amidewin raid felan hepsini denedim olmadı bunu nasıl kaldırabilirim öğrenciyim ücretli spoof almaya paramda yok
ve kalkarsa formda gercekdende kaldirdi diye post paylasirsan cok mutlu olurummerhaba arkadaşlar aylardır oyuna giremiyorum val 5 im var kimse çözemei max 2 maça ban yiyorum amidewin raid felan hepsini denedim olmadı bunu nasıl kaldırabilirim öğrenciyim ücretli spoof almaya paramda yok
maalesef para veremem100 tl ucret karsiliginda cozerim val 5 almama ve banini kaldirma qarantisi veriyorum hile kullanip yeniden banlanmaman sartiyla
Post automatically merged:
ve kalkarsa formda gercekdende kaldirdi diye post paylasirsan cok mutlu olurum
Bureau#9040merhaba arkadaşlar aylardır oyuna giremiyorum val 5 im var kimse çözemei max 2 maça ban yiyorum amidewin raid felan hepsini denedim olmadı bunu nasıl kaldırabilirim öğrenciyim ücretli spoof almaya paramda yok
parasiz urasmam kanka o kadarmaalesef para veremem
hayir kalkmiyor val 5temiz kurulumlu format+ afuwin + bios up/downgrade bu kadar gigabyte'larda çok basit kalkıyor zaten
Denedin mi peki söylediğim yöntemiparasiz urasmam kanka o kadar
Post automatically merged:
hayir kalkmiyor val 5
bro hile kullaniyoirum ve her banwavede ban kaldiriyorum gigbyte ana kartim bana anlatma neyin nasil kalkip kalkmadigini bu formda yeni olsamda baska formda moderatordumDenedin mi peki söylediğim yöntemi
msi gigibyte falan hepsinde kaldiriyorum val 5 ide val 152nideDenedin mi peki söylediğim yöntemi
dolandiricidir kendisi kesinlikle onermemValorant için ücretsiz spoofer bulmak çok zor denuvo spoofer vardı paralı bildiğim bi göz atmanı öneririm. Hatırladığım kadarıyla tek kullanımlık 300 TL'idi.