☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
oldumu emin misiniz?test ettim + olarak format bile attım kalktı.
oldumu emin misiniz?test ettim + olarak format bile attım kalktı.
önceden denedim 3 ay olmuştur fakat başarılı şekilde kalktı.oldumu emin misiniz?
hocam ekimden ocağa 3 ay var 6 ay deil sanırım. Bende öyle biliyodum2. yiyişin bidaha 3 ay olmuyor diye biliyorum 6 aya cıkıyor diye biliyorum ama
format lazım değiltest ettim + olarak format bile attım kalktı.
ben temiz olsun diye attım büyük ithimal ile serial değişiyor bios uptade sonrası fakat valorant fixledi mi bilmiyorum.format lazım değil
şuan çalışır durumdaben temiz olsun diye attım büyük ithimal ile serial değişiyor bios uptade sonrası fakat valorant fixledi mi bilmiyorum.
hile açmadan oynarsan ban yemezsinBen bilgisayara 2 kere format atmıştım. Ve açıldı oynadım 5 6 oyun sonra tekrardan ban yedim
helal kanka iyi oyunlarValorant'ta HWID ban yediğinizde spoofer atmak zorundasınız fakat ben bunu sistemi yeniden yüklemeden yapmanın yolunu yeni keşfettim, BIOS'unuzun sürümünü güncellemek. Tek yapacağınız bu, anakartınız neyse onun en son sürümüne güncelleyin ve spoofer görevi görüyor. Çok yararlı.
Donanım banıhwid ban direk ip ban mı oluyor
gigabyte asus için kesin geçerlidirAnakart marka ve modeliniz nedir? Her bilgisayar için geçerli olmayan bir durum bu yüksek ihtimalle.
bende 1 keresinde olmuştu dene hwid banın varsa olmazsa elimde spoofer var hallederizkonu yazarından başka deneyipte olan varmı ?
bişey olmuyor eski sürümede güncelleyebilirsin özellik ekleniyor sadeceBIOS en son surumse ne oluyor tam olarak![]()
Hayir yani hocam benim suan BIOS ASUS'un en guncel surumu kullananlar napabılır dıye sordumbişey olmuyor eski sürümede güncelleyebilirsin özellik ekleniyor sadece
modlu anakartlar haricinde bu durum imkansiz ve sadece bios serialleri degiserek ban kalkmazValorant'ta HWID ban yediğinizde spoofer atmak zorundasınız fakat ben bunu sistemi yeniden yüklemeden yapmanın yolunu yeni keşfettim, BIOS'unuzun sürümünü güncellemek. Tek yapacağınız bu, anakartınız neyse onun en son sürümüne güncelleyin ve spoofer görevi görüyor. Çok yararlı.
Donanım banı