aynı sürüme güncellemek işe yararHayir yani hocam benim suan BIOS ASUS'un en guncel surumu kullananlar napabılır dıye sordum
Tamamdir hocam sag olun denerim dediginiz gercekten ise yararsa ugrastan kurtarir guzel bilgiaynı sürüme güncellemek işe yarar
ücret karşılığındamı ?bende 1 keresinde olmuştu dene hwid banın varsa olmazsa elimde spoofer var hallederiz
aynı sürüme güncellesen de olurusta bu postu gördükten sonra bios güncelleyeyim dedim güncelleme gelmemis... sürüm düşürsem olur mu?
Post automatically merged:
rez
kanka böle bişe olmaz çünkü direk HWID ban yiyoyorsun bunun içinde spofer yani HWID resetleyici gerekiyor yani kısacası olmazValorant'ta HWID ban yediğinizde spoofer atmak zorundasınız fakat ben bunu sistemi yeniden yüklemeden yapmanın yolunu yeni keşfettim, BIOS'unuzun sürümünü güncellemek. Tek yapacağınız bu, anakartınız neyse onun en son sürümüne güncelleyin ve spoofer görevi görüyor. Çok yararlı.
böyle birşey varsa yer yerinden oynar hocam ben banlıyım bi denemem lazımValorant'ta HWID ban yediğinizde spoofer atmak zorundasınız fakat ben bunu sistemi yeniden yüklemeden yapmanın yolunu yeni keşfettim, BIOS'unuzun sürümünü güncellemek. Tek yapacağınız bu, anakartınız neyse onun en son sürümüne güncelleyin ve spoofer görevi görüyor. Çok yararlı.