Valorant Spoofer Ne Zaman Gelicek?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar Gerçekten Durum Sıkmaya Başladı Yanı Bı Hıleyı Cracklıyp Spoffer Yapabılırken NEden Tekrardan Aynı Şey Yapmıyorsunuz yaklaşık ban yedımden berı beklıyorum ama ne bır haber paylaşıldı ne bır hıle ve spoffer ban yedım ve artık banımın açılmasına çok uzun var lüften sizden rıcam tekrardan en azından bı spoffer cracklıyıp yapın 1 2 gunde fıxlense bıle yapın bısey kaybetmesınız her hafta fıxlendıgınde guncelleyıp yapabılırsınız yetkıler lutfen yardımcı olun

da best
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Size paralı hileler kalitesinde bedava hileler üretiyolar, kırıyolar, paylaşıyolar neden sabretmek yerine böyle şeyler yapıyorsunuz ki?
Post automatically merged:

Hileyi kullanırken ban yeme riskini göze alarak açıyorsun dostum, ban yemen MemoryHackers'i ilgilendirmez.

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kardeşim boş konular açma zaten spofer gelirse duyuru yapılıyor

İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır.
Griffin Premium
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Banlanacağınızı bildiğiniz ve size not olarak ko nuda söylenmiş halde kulanıyorsanız bu sizin sorumluluğunuz .Hilenin cr ack olduğu ve fixlenirse bir daha güncellenmiyeceğinide konuda ve konu sahibi tarafından kullanıcılara bildirildi.Kaldıki spoofer bukadar kolay olsaydı ve her fixlemesinde güncelemek sizin yazdıgınız gibi basit olsaydı herkez bunu zaten yapardı .spoofer cıksa bile veya başka bir kulanıcı tarafından paylaşılsa konusunu zaten göreceksiniz bunun için valorant konularını takip edin #Konu kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...