Satıldı ✅VALORANT SPOOFER (TÜM ANAKARTLAR) %100 CALIŞIYOR✅

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Bu kullanıcıyla herhangi bir ticari etkileşimde bulunmak istiyorsanız, lütfen forumdan uzaklaştırıldığını unutmayın.
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
VALORANT SPOOFER〗

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

⫸MERHABA DEGERLI ÜYELER⫷

Valorant gibi cesıtlı oyunlarda hwid(kalıcı dly)ban yeme olayını kaldırıyorum

⭐VAN 152 & VAL 5⭐

VAN 152 Nedir

HWID donanımlarının Valorant'ın sisteminde banlı listesine alınmasından dolayı karşılaşırsınız

VAL 5 Nedir

donanımların fiziksel seri numarasının Valorant'ın sisteminde banlı listesine alınmasından dolayı karşılaşırsınız

Tüm Anakart Modellerinde %100 Çalışma Garantisİ veriyorum

TPM VE SECURE BOOT HATASI KESIN COZULMEKTEDIR
Perm Spoofer kullanıyoruz
Çalışması için gerekli adımları beraber atıp durumu düzeltiyoruz.
Ürünüm calişmassa bole bı sansı yok ama ole bişi olursa iadesini anında yapmaktayız
En zor sistemlerde bile çalışmaktadır

İşlem Öncesi Yapılması Gerekenler

Bilgisayara Temiz Kurulum format atmanız gerekiyor
Temiz Kurulumun Ardında BIOS Up veya Down. Gerekli (biizat kendım ilgilenicem bu süreçlerde)
✌Fiyat Bilgisi İçin discord sunucumuza gelmeniz yeterli

gerekli şeyler 8 gb usb
ödeme yöntemleri
papara havale

Moderatörün son düzenlenenleri:
always and forever
Co - Admin
Ödüller
11
4 HİZMET YILI
https://memoryhackers.org/konular/tr-trade-hub-kurallar.262003
3.2-) Konuya satış yapılan websitesi veya discord sunucusu eklenmesi için 2 ila 4 arası başarılı trade gerçekleştirilmiş olması gerekiyor. Bu tradeler farklı kullanıcılardan olmak zorundadır. (Tam sayıyı trade yaptığınız kişilerin mh hesap kalitesi belirler)

4.0-) Vouch karşılığında trade sistemini kullanmanıza izin verilir. Ancak ticaret derecelendirmeleri kuralları 1. maddede belirtildiği gibi karşılığında bir şey alınmadan puanlama yapmanıza izin verilmez.
Gerekli sayıya ulaştığınızı düşündüğünüz zaman konunuzu raporlayın

Bu kullanıcıyla herhangi bir ticari etkileşimde bulunmak istiyorsanız, lütfen forumdan uzaklaştırıldığını unutmayın.
  • Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
discord üzerinden yazarmısnız dc : yegislife

Bu gözler neler gördü neler
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar bu arkadaşa inanmayın, dolandırıcı kendisi sunucusuna gittim. Güzelce konuştum arkadaşla ilk başta gayet güzel ve etkili konuşuyor. Bu adam yüzünden kaç kez format attım üst üste, bir sürü bios ayarı değiştirdi. Kendisi tam olarak spoof işlemi yapmıyor bilginiz olsun.

USB takılı olmak zorunda bilgisayarınızda ve çıkartırsanız sonu iyi bitmiyor. Güvenmeyin parayı iade etmesini söyledim adam direk engelledi.
Adamla düzgünce konuştum, insan gibi parayı iade et diye tamam edicem kanka bekle 2 dk bir arkadaş çağrıyo hemen gelcem bahanesiyle, gitti sesten ve direk engelleedi sonra ise mesajları silmeye başladı.

Bu çocuğa güvenmeyin paranızı boşa kaptırmayın arkadaşlar.
Bu arkadaş hakkında zaten ibanını biliyorum kendisinin gerekli yasal işlemleri'de başlatacağım. Parayı geri alacağım sorun yok dostum.
Muhtemelen şimdi bana yanıt olarak diğer arkadaşlar oldu ama sende olmadı diyeceksin. Adamın her şeye bir bahanesi var inanmayın para iadesi istediğiniz zaman da engeli atıp geçiyor. Bunu göze alarak bu adamdan alın bilginiz olsun. Aldığınız şey ise spoofer tam olarak değil, normal spoofer alsanız yemin ediyorum daha iyi...

1705406593281.png

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar bu arkadaşa inanmayın, dolandırıcı kendisi sunucusuna gittim. Güzelce konuştum arkadaşla ilk başta gayet güzel ve etkili konuşuyor. Bu adam yüzünden kaç kez format attım üst üste, bir sürü bios ayarı değiştirdi. Kendisi tam olarak spoof işlemi yapmıyor bilginiz olsun.

USB takılı olmak zorunda bilgisayarınızda ve çıkartırsanız sonu iyi bitmiyor. Güvenmeyin parayı iade etmesini söyledim adam direk engelledi.
Adamla düzgünce konuştum, insan gibi parayı iade et diye tamam edicem kanka bekle 2 dk bir arkadaş çağrıyo hemen gelcem bahanesiyle, gitti sesten ve direk engelleedi sonra ise mesajları silmeye başladı.

Bu çocuğa güvenmeyin paranızı boşa kaptırmayın arkadaşlar.
Bu arkadaş hakkında zaten ibanını biliyorum kendisinin gerekli yasal işlemleri'de başlatacağım. Parayı geri alacağım sorun yok dostum.
Muhtemelen şimdi bana yanıt olarak diğer arkadaşlar oldu ama sende olmadı diyeceksin. Adamın her şeye bir bahanesi var inanmayın para iadesi istediğiniz zaman da engeli atıp geçiyor. Bunu göze alarak bu adamdan alın bilginiz olsun. Aldığınız şey ise spoofer tam olarak değil, normal spoofer alsanız yemin ediyorum daha iyi...

Ekli dosyayı görüntüle 99979
Kankam benim ben sana Windows 10 yapalım halledelim diyorum sende uğraşmak istemiyosun para iadesi diye tutturuyon bende spooferima calistiramassam iadesini yaparım 5 kelimenden 5 iade boş konuşup duruyon anca bende engelledim geçtim kankam benim iade yaptığım kullanıcılarda var kankam sen düzgün dursan ben seni engellemezdim zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...