-
Bu kullanıcıyla herhangi bir ticari etkileşimde bulunmak istiyorsanız, lütfen forumdan uzaklaştırıldığını unutmayın.
- Yasaklandı
-
tek kullanım 500 tlmerhaba ücret nedir
dc linki alabilir miyimtek kullanım 500 tl
sınırsız 1000 tl
dc linki alabilir miyim
arkadas ekle bolumunden kankam sorun neekleyemedim nasıl yapıcam
gönderdimarkadas ekle bolumunden kankam sorun ne
hocam tek kullanım 500 tl zaten 1 gunluk 100 tl olma sansı yok100 tl olurmu
1 günlük
olursa dön bana
ha bu arada o spoofer ne yazan kısıyemı ne yazmıstım onu taner dademın 5 dk once sınırsız aldı kankambu üslupa karşı kim senden ürün alır?
Azerbaycandan nasil oderim proqrami incelemk isterim kaynak kodlarintek kullanım 500 tl
sınırsız 1000 tl
azerbaycandan zor be kankamAzerbaycandan nasil oderim proqrami incelemk isterim kaynak kodlarin
papara havale kankamödeme seçenekleri neler
tek 500 tlFiyatı nedir?
Kankam benim ben sana Windows 10 yapalım halledelim diyorum sende uğraşmak istemiyosun para iadesi diye tutturuyon bende spooferima calistiramassam iadesini yaparım 5 kelimenden 5 iade boş konuşup duruyon anca bende engelledim geçtim kankam benim iade yaptığım kullanıcılarda var kankam sen düzgün dursan ben seni engellemezdim zatenArkadaşlar bu arkadaşa inanmayın, dolandırıcı kendisi sunucusuna gittim. Güzelce konuştum arkadaşla ilk başta gayet güzel ve etkili konuşuyor. Bu adam yüzünden kaç kez format attım üst üste, bir sürü bios ayarı değiştirdi. Kendisi tam olarak spoof işlemi yapmıyor bilginiz olsun.
USB takılı olmak zorunda bilgisayarınızda ve çıkartırsanız sonu iyi bitmiyor. Güvenmeyin parayı iade etmesini söyledim adam direk engelledi.
Adamla düzgünce konuştum, insan gibi parayı iade et diye tamam edicem kanka bekle 2 dk bir arkadaş çağrıyo hemen gelcem bahanesiyle, gitti sesten ve direk engelleedi sonra ise mesajları silmeye başladı.
Bu çocuğa güvenmeyin paranızı boşa kaptırmayın arkadaşlar.
Bu arkadaş hakkında zaten ibanını biliyorum kendisinin gerekli yasal işlemleri'de başlatacağım. Parayı geri alacağım sorun yok dostum.
Muhtemelen şimdi bana yanıt olarak diğer arkadaşlar oldu ama sende olmadı diyeceksin. Adamın her şeye bir bahanesi var inanmayın para iadesi istediğiniz zaman da engeli atıp geçiyor. Bunu göze alarak bu adamdan alın bilginiz olsun. Aldığınız şey ise spoofer tam olarak değil, normal spoofer alsanız yemin ediyorum daha iyi...
Ekli dosyayı görüntüle 99979
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?