Arkadaşlar merhaba, valorant ta daha önce hile kullanmadım. Spoofer ın yoksa tavsiye etmem ban yersin gibisinden diyenler oldu. Nedir tam olarak bu spoofer? Nereden temin ederiz? Ücreti nedir? Nasıl kullanırız? Beni aydınlatır mısınız lütfen?
Valorant radar hilesi ud değil 3 maç içerisinde ban yiyorsun eğer onu kullancaksan büyük ihtimalle yasaklama alacaksın yasaklama 3 ayın sonunda veya spoofer kullanılarak kaldırılabilirArkadaşlar merhaba, valorant ta daha önce hile kullanmadım. Spoofer ın yoksa tavsiye etmem ban yersin gibisinden diyenler oldu. Nedir tam olarak bu spoofer? Nereden temin ederiz? Ücreti nedir? Nasıl kullanırız? Beni aydınlatır mısınız lütfen?
İşte bu spoofer i nasıl temin ederim nasıl kullanırım onu soruyorumValorant radar hilesi ud değil 3 maç içerisinde ban yiyorsun eğer onu kullancaksan büyük ihtimalle yasaklama alacaksın yasaklama 3 ayın sonunda veya spoofer kullanılarak kaldırılabilir
Reis anakart modeline göre değişir bazen ücretsiz spoofer ile kaldirabilirken bazende paralı spoofer kaldıramaz forumda ücretsiz ve ücretli spooferlar mevcut çalışma ihtimali sana bagliİşte bu spoofer i nasıl temin ederim nasıl kullanırım onu soruyorum
Forumlara 50+ yorum yaptıktan sonra otomatik olabilirsin.onaylı üye nasıl olucam ?
knk 50 tane yeter mi ?Forumlara 50+ yorum yaptıktan sonra otomatik olabilirsin.
sen yetkiliye konuş knkArkadaşlar merhaba, valorant ta daha önce hile kullanmadım. Spoofer ın yoksa tavsiye etmem ban yersin gibisinden diyenler oldu. Nedir tam olarak bu spoofer? Nereden temin ederiz? Ücreti nedir? Nasıl kullanırız? Beni aydınlatır mısınız lütfen?
spoofer hwid banını kaldırmanı sağlar. her anakarta farklı spoofer kullanman gerekir farklı anakartlarda farklı sıra dizilimleri olduğu içinArkadaşlar merhaba, valorant ta daha önce hile kullanmadım. Spoofer ın yoksa tavsiye etmem ban yersin gibisinden diyenler oldu. Nedir tam olarak bu spoofer? Nereden temin ederiz? Ücreti nedir? Nasıl kullanırız? Beni aydınlatır mısınız lütfen?
Para vermene gerek yok kardeşim. amidewin yaparak manuel spoofluyorum benArkadaşlar merhaba, valorant ta daha önce hile kullanmadım. Spoofer ın yoksa tavsiye etmem ban yersin gibisinden diyenler oldu. Nedir tam olarak bu spoofer? Nereden temin ederiz? Ücreti nedir? Nasıl kullanırız? Beni aydınlatır mısınız lütfen?
Bro ben daha önce hiç hile açmadım. Spooflayip mi açayım ilk yoksa ban yedikten sonra mi? Birde yardımcı olur musun banadaPara vermene gerek yok kardeşim. amidewin yaparak manuel spoofluyorum ben
Reis ana hesaptan girmeyecem ki. Spoofer arama diyorsun hwid banı yedikten sonra tekrar nasıl giricem oyuna?Spoofer yasaklanan donanımların kimlik numarasını değişir ve banlandığın alana tekrar ulaşmanı sağlar. Aktif olarak hile hurda çok kullanıyorsan zaten yine banlanacaksın boşuna spoofer falan arama. Spoofer en fazla yeniden hesap açıp o alana giriş yapmanı sağlamaya yetecek ve sen o hesapla yine banlanacaksın.