Valorant takım arkadaşına ban atıyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Merhaba,

Arkadaşlar lolde yaptığımız gibi pre ile girsek premiz hile açsa sadece hile açan hesap mı ban yiyor? bilgisi olan var mı acaba?

"Konuyu toparlama amacı ile aşağıdaki açıkladığım olayı konuyu düzenleyerek buraya taşıyorum."

Arkadaşımla 3 haftadır bu şekilde oynuyoruz. Hesap bugün ban yemiş fakat diğer preleri de ban yemiş. Benim hesabımda herhangi bir ban yok. Sanırım hangi oyunda ban kararı gelirse o oyundaki preleri ban yiyor.
benim arkadaşım 2 kez duo girdiğimizde ban yedi hesabıma hiç bişey olmadı

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Although it wasn't mentioned explicitly, it's reasonable to assume that in addition to the temporary ban, any points earned will also be forfeited.

Her zaman bir hile vardır
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Anladım kimisi yediğini kimisi yemediğini söylüyor. Konu içerisinde söylediğim gibi 3 haftadır pre girdiğim arkadaşım ban yedi fakat benim hesabımda bir şey yok. Diğer arkadaşları ise ban yediğini söylüyor. Hangi oyundaki raporu yüzünden ban yiyorsa o oyundaki preleri ban yiyor diye düşünüyorum.

Konu kapatılabilir. Yorumlarınız için teşekkür ederim :soner:

Her hile kullanan bir gün banı tadacaktır
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
kalıcı ban yemiyolar kanka geçiçi süre yiyolar onu ticket atıp öğrenebilirsiniz

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Eğer pren hileyi belli etmezse ban riski az Hard oynar cok belli ederse gg olursun

Herkes Bir Gün Ölecek
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
pre olanlarada ban atıyor aylık ban yıyorsun

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Dostum Ben Yan Hesapta Hile Kullanıyordum Ben Kullandığım Gün İçinde Banlanmayıp Arkadaşım 3 Ay Yedi Benim Yan Hesap İse 1 Hafta Sonra yedi
kullandığın hesap hwid yiyor ve sonusza dek kapanır yüksek ihtimalle ama prenin hesabı 3 veya 6 ay yiyor

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Merhaba,

Arkadaşlar lolde yaptığımız gibi pre ile girsek premiz hile açsa sadece hile açan hesap mı ban yiyor? bilgisi olan var mı acaba?

"Konuyu toparlama amacı ile aşağıdaki açıkladığım olayı konuyu düzenleyerek buraya taşıyorum."

Arkadaşımla 3 haftadır bu şekilde oynuyoruz. Hesap bugün ban yemiş fakat diğer preleri de ban yemiş. Benim hesabımda herhangi bir ban yok. Sanırım hangi oyunda ban kararı gelirse o oyundaki preleri ban yiyor.
Evet tıpkı pubg mobile da olduğu gibi hilecilerle takımlaşmaktan valoranttada ban atıyor artık

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
tam ben de bu soruyu soracaktım
Post automatically merged:

ben girdiğimde pek bir sorun olmadı aslında ama arkadaş ban yiyebilirsin falan dedi

ben de merak ettim, şimdi ban yiyiyoruz dimi

geçmiş olsun bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...