Gülen İnsan
Süper Üye
• Selam Arkadaşlar Takım Kuruyorum Takımızda Şuan 3 kişi Var Eğer Takımız Dolsa Bile 2 Takım Da Kurulabilir Kaptanıyla Beraber • Main Ajanını Kullanabilen.• İnfo Almasını Vermesini Bilen • Saygılı Olan • Rank farketmeksizin, her elodan Valorant oynayan arkadaşları bekliyoruz, amaç beraber iletişimli ve sağlıklı oyunlar oynayabilmek. Tek başına girmek istemeyen, oyun arkadaşı sıkıntısı çeken Öncelikle, bu bir e-spor takımı değildir, tamamen oyun arkadaşı ve topluluğu oluşturmak amacıyla atıyorum • Aktiflik durumu hafta sonu 3+ saat hafta içleride 2+ saat • Aktiflik durumu hafta sonu 3+ saat hafta içleride 2+ saat • Herhangibi Yaş Sınırı Yoktur • Sadece Valorant Deil Başka Oyunlardada Buluşabiliriz.• Şartlarızda Uymanan Bi Şey Varsa Veya Eklemek İsteyen Olursa Çozulebilir • Ölünce Laf Etmek Yerine Öldügün Yerin İnfosunu Vermen Lazım • Düşman öldürme odaklı olmayıp taktiksel oynayabilen • Son Olarak Genelde Hafta İçi Çalıştığım İçin Akşamları 8 Veya 7 gibi Giriyorum Bazen 9 10 Uzayabiliyor...
Takımıza Katılmak İsteyen Discord Adını Vermeleri Yeterlidir Saygılar...
Takımıza Katılmak İsteyen Discord Adını Vermeleri Yeterlidir Saygılar...