Valorant Taktı Kafayı Bana!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
hwıd ban yedin sanırım sitedeki spooferi bi dene dostum

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Daha önceden o bilgisayarda ban yenilmiş. Sen yaptıysan normal. Fakat bilgisayarı satın aldıysan istersen desteğe yaz

Adımı Biliyorsun Hikayemi Değil
Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Öncelikle merhaba değerli üye, aynı sorunu bende yaşadım ve riot a ticket attım riot bana 3 ay ban yediğimi ve banımın 24.06.2021 tarihinde biteceğini söyledi. Şuan oyuna girdiğimde oyunun ortasında daha önce reportlandığınız için hesabınız askıya alındı diye hata veriyor ve perma banlıyor. Riot a ticket atarak banının ne zaman kalkacağını öğren, sürekli ard arda hesap açarak oyuna girmeye çalışırsan ban süreni uzatabilirsin.

Edit : buna ek olarak bilgisayarında başka bir oyunda hile kullanıyorsan hileyi sağ alt menüden vanguard ı kapattıktan sonra aç çünkü vanguard bilgisayarda herhangi bir 3. parti yazılım algıladığı zaman ban atıyor. Vanguard ı geri açmak için bilgisayarını yeniden başlatabilirsin.
Post automatically merged:

Hayal kırıklığına uğratmak istemem ama memory UI veya Cheat Engine bilgisayarında bulunması risk taşımıyor. Memory Uİ yi vanguard açıkken kullanırken 3. parti yazılımdan ban yersin, vanguard ı kapattıktan sonra memory UI yi sorunsuz bir şekilde kullanabilirsin.
kanka ticket atmasam genede açılırmı 3 ay sonra

Adımı Biliyorsun Hikayemi Değil
Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Açılır ama ban tarihin ne zaman onu öğrenmen gerekiyor bro. Ticket aç 1-2 gün içinde geri dönüş yapıyorlar zaten şu tarihte donanım banın kalkacak diye.
ticket nasıl atabilirim link veya video atarmısın lütfen

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Hiç hile kullanmadım açıkçası kullanma evresindeyim iki hesabım var. Birinde ban yersem diğerini de etkiler mi acaba?

Üye
5 HİZMET YILI
Rİot games bu konuda çok titiz o yüzden başka bir oyun için hile kullandıysan yazılımsal olarak hata almaya devam edeceksin bildiğim kadarıyla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...