kanka ticket atmasam genede açılırmı 3 ay sonraÖncelikle merhaba değerli üye, aynı sorunu bende yaşadım ve riot a ticket attım riot bana 3 ay ban yediğimi ve banımın 24.06.2021 tarihinde biteceğini söyledi. Şuan oyuna girdiğimde oyunun ortasında daha önce reportlandığınız için hesabınız askıya alındı diye hata veriyor ve perma banlıyor. Riot a ticket atarak banının ne zaman kalkacağını öğren, sürekli ard arda hesap açarak oyuna girmeye çalışırsan ban süreni uzatabilirsin.
Edit : buna ek olarak bilgisayarında başka bir oyunda hile kullanıyorsan hileyi sağ alt menüden vanguard ı kapattıktan sonra aç çünkü vanguard bilgisayarda herhangi bir 3. parti yazılım algıladığı zaman ban atıyor. Vanguard ı geri açmak için bilgisayarını yeniden başlatabilirsin.
Post automatically merged:
Hayal kırıklığına uğratmak istemem ama memory UI veya Cheat Engine bilgisayarında bulunması risk taşımıyor. Memory Uİ yi vanguard açıkken kullanırken 3. parti yazılımdan ban yersin, vanguard ı kapattıktan sonra memory UI yi sorunsuz bir şekilde kullanabilirsin.
Açılır ama ban tarihin ne zaman onu öğrenmen gerekiyor bro. Ticket aç 1-2 gün içinde geri dönüş yapıyorlar zaten şu tarihte donanım banın kalkacak diye.kanka ticket atmasam genede açılırmı 3 ay sonra
ticket nasıl atabilirim link veya video atarmısın lütfenAçılır ama ban tarihin ne zaman onu öğrenmen gerekiyor bro. Ticket aç 1-2 gün içinde geri dönüş yapıyorlar zaten şu tarihte donanım banın kalkacak diye.