Çözüldü Valorant tam ekran olmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Oyunu tam ekran yaptığımda görüntü bozuluyor. Pencereli tam ekranda oynanabiliyor ve pencerelide de oynanabiliyor. Ama bu sefer fps ciddi bir düşüş yaşıyor. Ticket attım aylar öncesinden laptopumda 2 ekran kartı var. Intel ve nvidianınki, intelin ekran kartını gördüğü için o yüzden oynayamazmışım. Ama Windows 8'deyken böyle bir sorun yoktu. Tam ekran yapınca oluyordu. Windows 10 kullanmam gerekiyor. Nasıl bir çözüm önerirsiniz? GeforceNow kullanıyorum. Valorant gelmiyor kütüphaneye ne yazık ki

Çözüm
oyunu silip tekrar yükle çözülmez ise formatla bilgisayarı gerekirse bios u düşür kaldır denicek cok sey var ama tahminim ekran kartı sürücünü güncelle ya da formatla
Teşekkürler. Sanırım geforce nowa gelmesini bekleyeceğim bu vanguard muhabbetinden dolayı pek mümkün olduğunu sanmasamda. Neyse konuyu kilitleyebilirsiniz. Cevaplar denediğim şeyler aşağı yukarı elinize sağlık <3
☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Biosdan dgpu varsa ekran kartı ayarı vardi sadece ekran kartını kullan diye biosa bakarmısın dgpu varmı

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Oyunu tam ekran yaptığımda görüntü bozuluyor. Pencereli tam ekranda oynanabiliyor ve pencerelide de oynanabiliyor. Ama bu sefer fps ciddi bir düşüş yaşıyor. Ticket attım aylar öncesinden laptopumda 2 ekran kartı var. Intel ve nvidianınki, intelin ekran kartını gördüğü için o yüzden oynayamazmışım. Ama Windows 8'deyken böyle bir sorun yoktu. Tam ekran yapınca oluyordu. Windows 10 kullanmam gerekiyor. Nasıl bir çözüm önerirsiniz? GeforceNow kullanıyorum. Valorant gelmiyor kütüphaneye ne yazık ki
komut dosyalarından bakabilirsin

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
f11 bas olmuyorsa ayarlara girip tam ekrana al oda olmuyorsa pc den çözünürlük ayarlarına gir masaüstü çözünürlüğüyle valonun aynı çözünürlüğü yap

Rahatsız Adam
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Tam ekran olunca mavi bir yazı geliyorsa monitörün o büyüklüğü desteklemiyordur hdmı ile bağlanmışsdan bir dvı ile bağla monitörü çözünürlüğü oto değiştirebiliyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
görüntü bozuluyor derken, tam olarak nasıl bir sorun oluyor çözünürlükmü düşüyor, fps mi düşük ?

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
Dostum bozuluyor derken nasıl bozuluyor ? Siyah barlarmi oluyor eğer siyah barlar çıkıyorsa tam ekranda yapman gereken Nvidia ayarlarinda nerde bilmiyorum ama oto doldur veya tam panel yapman lazım ekranı.

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
alt+enter veya shift+enter tuşlarını deneyebilir misin
Oyunu tam ekran yaptığımda görüntü bozuluyor. Pencereli tam ekranda oynanabiliyor ve pencerelide de oynanabiliyor. Ama bu sefer fps ciddi bir düşüş yaşıyor. Ticket attım aylar öncesinden laptopumda 2 ekran kartı var. Intel ve nvidianınki, intelin ekran kartını gördüğü için o yüzden oynayamazmışım. Ama Windows 8'deyken böyle bir sorun yoktu. Tam ekran yapınca oluyordu. Windows 10 kullanmam gerekiyor. Nasıl bir çözüm önerirsiniz? GeforceNow kullanıyorum. Valorant gelmiyor kütüphaneye ne yazık

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
1- Bilgisayarınızın ekran çözünürlüğü ile oyundaki ayarlarladığınız ekran çözünülürlüğü aynı mı?
Ayrıca alt tab yaparken bazen sorunlar olabiliyor. Oyunu aşağıya alıp tekrar girmeyi deneyin. Olmadı ayarları yaptıktan sonra oyunu kapatıp tekrar açın. Olmadı NVDİA ekran kartınızın varsa optimize et seçeneğini kullanın.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Biosdan dgpu varsa ekran kartı ayarı vardi sadece ekran kartını kullan diye biosa bakarmısın dgpu varmı
Maalesef öyle bir ayar yok
Post automatically merged:

Dostum bozuluyor derken nasıl bozuluyor ? Siyah barlarmi oluyor eğer siyah barlar çıkıyorsa tam ekranda yapman gereken Nvidia ayarlarinda nerde bilmiyorum ama oto doldur veya tam panel yapman lazım ekranı.
Şöyle oyun donuyor ses geliyor ama görüntü gelmiyor. Pencereli tam ekran ve pencerelide oynanıyor. Ama bu seferde fps çok düşüyor. Tam ekrandaki gibi 60'ı geçmiyor. Sorun bu ve nvidia denetim masasında öyle bir ayar yok bende maalesef
Post automatically merged:

alt+enter veya shift+enter tuşlarını deneyebilir misin
Alt enter çözmedi ama shift enter hiç denemedim aynı işlevi mi görüyor?

Son düzenleme:
Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
oyunu silip tekrar yükle çözülmez ise formatla bilgisayarı gerekirse bios u düşür kaldır denicek cok sey var ama tahminim ekran kartı sürücünü güncelle ya da formatla

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Teşekkürler. Sanırım geforce nowa gelmesini bekleyeceğim bu vanguard muhabbetinden dolayı pek mümkün olduğunu sanmasamda. Neyse konuyu kilitleyebilirsiniz. Cevaplar denediğim şeyler aşağı yukarı elinize sağlık <3

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Kanka nvdia ayarlarından tam ekran yapabiliyorsun ordan dene bir de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...