Onaylı Üye
Teşekkürler. Sanırım geforce nowa gelmesini bekleyeceğim bu vanguard muhabbetinden dolayı pek mümkün olduğunu sanmasamda. Neyse konuyu kilitleyebilirsiniz. Cevaplar denediğim şeyler aşağı yukarı elinize sağlık <3oyunu silip tekrar yükle çözülmez ise formatla bilgisayarı gerekirse bios u düşür kaldır denicek cok sey var ama tahminim ekran kartı sürücünü güncelle ya da formatla
komut dosyalarından bakabilirsinOyunu tam ekran yaptığımda görüntü bozuluyor. Pencereli tam ekranda oynanabiliyor ve pencerelide de oynanabiliyor. Ama bu sefer fps ciddi bir düşüş yaşıyor. Ticket attım aylar öncesinden laptopumda 2 ekran kartı var. Intel ve nvidianınki, intelin ekran kartını gördüğü için o yüzden oynayamazmışım. Ama Windows 8'deyken böyle bir sorun yoktu. Tam ekran yapınca oluyordu. Windows 10 kullanmam gerekiyor. Nasıl bir çözüm önerirsiniz? GeforceNow kullanıyorum. Valorant gelmiyor kütüphaneye ne yazık ki
f11 bas olmuyorsa ayarlara girip tam ekrana al oda olmuyorsa pc den çözünürlük ayarlarına gir masaüstü çözünürlüğüyle valonun aynı çözünürlüğü yapOyunu tam ekran yaptığımda görüntü bozuluyor. Pencereli tam ekranda oynanabiliyor ve pencerelide de oynanabiliyor. Ama bu sefer fps ciddi bir düşüş yaşıyor. Ticket attım aylar öncesinden laptopumda 2 ekran kartı var. Intel ve nvidianınki, intelin ekran kartını gördüğü için o yüzden oynayamazmışım. Ama Windows 8'deyken böyle bir sorun yoktu. Tam ekran yapınca oluyordu. Windows 10 kullanmam gerekiyor. Nasıl bir çözüm önerirsiniz? GeforceNow kullanıyorum. Valorant gelmiyor kütüphaneye ne yazık ki
Oyunu tam ekran yaptığımda görüntü bozuluyor. Pencereli tam ekranda oynanabiliyor ve pencerelide de oynanabiliyor. Ama bu sefer fps ciddi bir düşüş yaşıyor. Ticket attım aylar öncesinden laptopumda 2 ekran kartı var. Intel ve nvidianınki, intelin ekran kartını gördüğü için o yüzden oynayamazmışım. Ama Windows 8'deyken böyle bir sorun yoktu. Tam ekran yapınca oluyordu. Windows 10 kullanmam gerekiyor. Nasıl bir çözüm önerirsiniz? GeforceNow kullanıyorum. Valorant gelmiyor kütüphaneye ne yazık
Maalesef öyle bir ayar yokBiosdan dgpu varsa ekran kartı ayarı vardi sadece ekran kartını kullan diye biosa bakarmısın dgpu varmı
Şöyle oyun donuyor ses geliyor ama görüntü gelmiyor. Pencereli tam ekran ve pencerelide oynanıyor. Ama bu seferde fps çok düşüyor. Tam ekrandaki gibi 60'ı geçmiyor. Sorun bu ve nvidia denetim masasında öyle bir ayar yok bende maalesefDostum bozuluyor derken nasıl bozuluyor ? Siyah barlarmi oluyor eğer siyah barlar çıkıyorsa tam ekranda yapman gereken Nvidia ayarlarinda nerde bilmiyorum ama oto doldur veya tam panel yapman lazım ekranı.
Alt enter çözmedi ama shift enter hiç denemedim aynı işlevi mi görüyor?alt+enter veya shift+enter tuşlarını deneyebilir misin
Teşekkürler. Sanırım geforce nowa gelmesini bekleyeceğim bu vanguard muhabbetinden dolayı pek mümkün olduğunu sanmasamda. Neyse konuyu kilitleyebilirsiniz. Cevaplar denediğim şeyler aşağı yukarı elinize sağlık <3oyunu silip tekrar yükle çözülmez ise formatla bilgisayarı gerekirse bios u düşür kaldır denicek cok sey var ama tahminim ekran kartı sürücünü güncelle ya da formatla
Kanka nvdia ayarlarından tam ekran yapabiliyorsun ordan dene bir deOyunu tam ekran yaptığımda görüntü bozuluyor. Pencereli tam ekranda oynanabiliyor ve pencerelide de oynanabiliyor. Ama bu sefer fps ciddi bir düşüş yaşıyor. Ticket attım aylar öncesinden laptopumda 2 ekran kartı var. Intel ve nvidianınki, intelin ekran kartını gördüğü için o yüzden oynayamazmışım. Ama Windows 8'deyken böyle bir sorun yoktu. Tam ekran yapınca oluyordu. Windows 10 kullanmam gerekiyor. Nasıl bir çözüm önerirsiniz? GeforceNow kullanıyorum. Valorant gelmiyor kütüphaneye ne yazık ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?