Ultra Üye
Çoğu düşük ranktaki arkadaşlar için güzel öneri
Yapacak bir şey yok hocam, zorlu şartlarda oynamak seni daha da geliştirir.çok iyi söz
Post automatically merged:
aim lab ben de biraz kasıyor o yüzden poligon kullanıyorum yapacak bişi yok XD
Post automatically merged:
anladım sağol
direkt aimlab da öneririm ama bunlarada bakılır hocam teşekkürlerValorant Tarzı Oyunlarda Uygulama İndirmeden Aiminizi GeliştirmekİLK SİTEMİZBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Siteye Girip Start Aim Training'e Bastıktan Sonra Karşınıza Çıkan Sayfa daBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapnizi Ayarladıktan Sonra Assess Skill e Bastıktan Sonra Sol Mouse Tıklayıp Eğitime Başlıyabilirsiniz.
ESC Tuşuna Basıp Durdurabilirsiniz Ayrıca Restart - Settings - Quit Gibi Seçimlerde Yapabilirsiniz. Settings Kısmından Grafik Ayarları Bile Yapmanız Mevcut.
Sitede 4 Farklı Modumuz Var Şunlar; Tracking - Flick - Target Switching - Click Timing. Bu Modlara Sitenin En Alt Kısmından Erişebilirsiniz.
Kendi Görüşüm: Çok Kaliteli ve Aim Training İçin Yeterli bi Site Olmuş. Uygulama Yüklemeden Seri bi Şekilde Girip Aiminizi Geliştirebilirsiniz.
İKİNCİ VE SON SİTEMİZBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Siteye Girdikten Sonra Bizleri Challange ve Training Kısmı Karşılıyor. İster Önce Eğitim Yapıp Challange Kısmına Girebilir İster Direk Kendinizi Challange Kısmından Test Edebilirsiniz.
Karşımıza Çıkan Dairelere Mousemiz İle Tıklama Yapıyoruz. Bir Önceki Siteye Göre Kalitesiz ve Eksik Kalmış Ama İkiside İş Görür.
KÖTÜ ANLATIMIM İÇİN KUSURA BAKMAYIN İYİ FORUMLAR...
Osunun faydası varmıUygulama indireceksiniz AimLab tercih edebilirsiniz gayet iyi ve yararlı bir uygulamadır.
Valo oynayan tüm arkadaşlarım Osu'da oynuyor. Belki faydası vardır.Osunun faydası varmı
İndirip denemek lazım aslındaValo oynayan tüm arkadaşlarım Osu'da oynuyor. Belki faydası vardır.
Bi test edeyim bi konu açabilirim osu hakkındaİndirip denemek lazım aslında
Tamamdır kral takipteyimBi test edeyim bi konu açabilirim osu hakkında