arkadaşlar win 11 kullanıyorum tpm 2.0 hatası alıyorum sürekli security boot aktif vgc otomatik ama halen aynı hatayı almaktayım çözümünü bilen lütfen yardımcı olsun
Windows 11 sisteminiz tarafından desteklenmiyormuş format atarken tpm2.0 bypass ile geçmişsiniz. Valorant tpm2.0 a ihtiyaç duyduğu ve sisteminizde kapalı olduğu için oyuna giriş yapamıyorsunuz. Tek çare windows sürümünüzü düşürmeniz windows 11 sisteminizi destekelmiyor.
Edit: Tpm 2.0 desteğinizin olup olmadığını öğrenmek için win + r yaparak çalıştırı açın ardından TPM.MSC yazarak başlatın bana yorum olarak buranıın fotoğrafını koyunki net bir cevap verebileyim.
knk bendede aynı sorun oldu ilk önce tpm i açıcaktın kurduktan sınra açmiyacaktın yani şimdi açsan hiçbirşey fark etmez şimdi bilgisayarını win 10 yap sonra bios unu güncelle sonra win 11 kur bu sayede valorant açılacaktır yardımcı olduysam ne mutlu bana
knk bendede aynı sorun oldu ilk önce tpm i açıcaktın kurduktan sınra açmiyacaktın yani şimdi açsan hiçbirşey fark etmez şimdi bilgisayarını win 10 yap sonra bios unu güncelle sonra win 11 kur bu sayede valorant açılacaktır yardımcı olduysam ne mutlu bana
arkadaşlar win 11 kullanıyorum tpm 2.0 hatası alıyorum sürekli security boot aktif vgc otomatik ama halen aynı hatayı almaktayım çözümünü bilen lütfen yardımcı olsun
Reis aldığın hata büyük ihtimalle windows sürümünden kaynaklanıyor çünkü yeni bilgisayar alan ve senin gibi tpm 2.0 bypass geçen birçok arkadaşımda aynı hatayı alıyor fakat windows 10 sürümüne geçerken bilgisayarından birçok uygulama, özellik veya önemli dosyaların da silineceğini bilerek yapmanı öneririm.