OG COMMUNITY
Uzman Üye
valorant hwid banım olduğu için tpm 2.0 bypass etmem gerekiyor her hangi bir yolunu bilen var mı?
hocam bu garanti yarıyor mu denemeye değer mi bir de önerdiğin vpn var mıriot client üzerinde oynaya basıp oyun yükleme ekranı geldiği anda vpn aç (oyuna girip vpn ile 1 dk lobide bekle sonra vpni kapat) sonra pc yeniden başlat tekrar girişinde vpn siz dene hata devam ederse tekrar vpn ile gir vpn ile giremezsen oyun donarsa girene kadar dene pc reslediğinde bir zaman sonra vpn e gerek kalmayacak normal bir şekilde girebileceksin
hocam bu garanti yarıyor mu denemeye değer mi bir de önerdiğin vpn var mı
anladım hocam 1 kere işe yarayınca bir daha sormuyor mu yoksa arada bir gene soruyor muyarıyor spoofer kullandıgımda bypass için yapmıştım işe yaradı biraz sinir bozucu yapması arada olmuyor ama bu yöntemle yapmıştım hangi vpn ile yaptıgımı hatırlamıyorum yanlış olmasın
eskiden çalışıyordu ama şuan çok nadir kişilerde çalışıyorriot client üzerinde oynaya basıp oyun yükleme ekranı geldiği anda vpn aç (oyuna girip vpn ile 1 dk lobide bekle sonra vpni kapat) sonra pc yeniden başlat tekrar girişinde vpn siz dene hata devam ederse tekrar vpn ile gir vpn ile giremezsen oyun donarsa girene kadar dene pc reslediğinde bir zaman sonra vpn e gerek kalmayacak normal bir şekilde girebileceksin