pip install keyboard dener misin ?Merhabalar bir sorum olacak bende bir hata veriyor " ModuleNotFoundError: No module named 'keyboard' " bu şekilde geçiyor çözümü nedir?
Zaten yüklü diyorpip install keyboard dener misin ?
Özelden DC paslaZaten yüklü diyor
hızlı yap modu hala yavşsa kod içinde sleep var onu azalt birazgövdeye çok yavaş sıkıyor taramıyor karşımdaki adam direkt tarıyo ve ölüyorum çözümü var mı
Arkadaşlar ben bu hileyi buraya yayımlamadan önce 1 hafta denedim ban yemedim ama bu hile onay alana kadar o hesap ban yedi sanırım tespit edildi veya ben çok belli ettimHala iyi durumda mı yoksa süresi doldu mu?
Hala iyi durumda mı yoksa süresi doldu mu?
videosunu liste dışı olarak paylaştım konuyu okursan linki görürsünkurulumda yardımcı olma sansın varmı
Ahk kullanımı daha kolay ama hangisi dahaiyi fikrim yokHerkese merhaba,
Python ve cmd aracılığı ile çalışan triggerbot paylaşmak istedim. Baştan söyleyeyim ban riski tabii ki de var . Banlanma durumunda yükümlülük kabul etmiyorum. Hile sadece triggerbot tur ama çalıştırmak için bilgisayarınıza kurmanız gereken bir kaç şey vardır. Kurduktan sonra oyun içinde düşman rengi MOR olması lazım ve de Tam ekran pencereli seçeneğinde oynamanız lazım.
İndirilmesi gerekenler:
1)Python indirin ve kurun. Ama kurarken Add Python 3.10.X (sürüm) yazısı olan tiki etkinleştirin TIKLA GÖR
2)Cmd yi yönetici olarak çalıştırın ve aşağıdaki kodları tek tek yapıştırın.
A) pip install --upgrade pip
B) pip install mss
C) pip install colorama
D) pip install keyboard
E) pip install pillow
3)Son olarak verdiğim dosyayı indirin. Hile ve cmd komutları içinde duruyor.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Hilenin kontrol tuşları hile çalıştırılınca menüde yazıyor.
Ama kısaca bahsedeyim:
-Botu aktif etmek için "Sol Alt" tuşuna basıyoruz. Botumuz aç kapa mantığı ile çalışıyor.
-Atış Modu özelliği vardır. 3 farklı dereceye ayarlıya biliyoruz. Yavaş-Orta-Hızlı. Bu modları "é" tuşu ile değiştire biliriz.
-Pixel Tarama alanını değiştire biliyoruz. Önerim 5x5 px olarak ayarlamanız. Bu ayarı da "up/down" tuşları ile yapıyoruz
(Aşamaların ve hilenin ekran görüntüsünü ve de videosunu paylaştım) Resimler =Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap