Uzman Üye
[config]
sensitivity=0.7
import win32gui
import mss
import PIL.ImageGrab
import PIL.Image
from interception import *
import configparser
#convert valorantsens to paladins (valorantsens / 0.819) * 6.258
#check config
config = configparser.ConfigParser()
config.read("config.ini")
sensitivity = float(config.get("config","sensitivity"))
sensitivity = int((sensitivity / 0.819) * 6.258)
S_HEIGHT = 1920
S_WIDTH = 1080
CENTER_X = 959
CENTER_Y = 539
offset_X = 2
bLeftButton = False
hWnd = win32gui.FindWindow(None,"VALORANT ")
class Found(Exception):
pass
def grab(x,y,w,h):
with mss.mss() as sct:
box = (x, y, w, h)
img = sct.grab(box)
return PIL.Image.frombytes('RGB',img.size,img.bgra,'raw','BGRX')
def approx(r,g,b):
if(r >= 210 and g >= 110 and b >= 250 and r <= 255 and g <= 150 and b <= 255):
return True
else:
return False
def aimassist():
c = interception()
c.set_filter(interception.is_mouse,interception_mouse_state.INTERCEPTION_MOUSE_LEFT_BUTTON_DOWN.value | interception_mouse_state.INTERCEPTION_MOUSE_LEFT_BUTTON_UP.value)
while True:
device = c.wait()
stroke = c.receive(device)
if(stroke.state == interception_mouse_state.INTERCEPTION_MOUSE_LEFT_BUTTON_DOWN.value):
bLeftButton = True
while(bLeftButton):
img = grab(886,474,1031,608)
try:
for x in range(0,(1031-886)):
for y in range(0,(608-474)):
r,g,b = img.getpixel((x,y))
if approx(r,g,b) and x != 0 and y != 0:
newX = (886 + x) - CENTER_X # distance between crosshair and ennemy
raise Found
except Found:
if type(stroke) is mouse_stroke:
if(newX >= 50):
stroke.x = abs(int(((newX - 5) / sensitivity) * offset_X))
elif(newX <= 49):
stroke.x = int(((newX + 5) / sensitivity) * offset_X)
c.send(device,stroke)
device2 = c.wait2(0)
if device2 != 0 and interception.is_mouse(device2):
stroke2 = c.receive(device2)
if(stroke2.state == 2):
stroke.state = interception_mouse_state.INTERCEPTION_MOUSE_LEFT_BUTTON_UP.value
c.send(device,stroke)
c.send(device2,stroke2)
break
c.send(device,stroke)
print(f"Offset X: {offset_X}")
aimassist()
hile inject edilemeden çalıştığı için ban yeme olasılığın neredeyse 0. neredeyse 0 dememim nedeni ise reportlanırsan ban yiyebilirsin onun dışında ban yiyebileceiğini düşünmüyorumban riski var mı ?
,
kanka direk hwid atıyor valorant acımıyorpeki bundan ban yersek hwid mi olur yoksa sadece girdiğim hesap mı banı yer
ayarlarda genelde ilk 3 kısımda düşman rengi diye biryer var ordanHocam oyuncuların rengini nasıl mor yapacağım ? Teşekkür ediyorum
kanka ayarlara giriceksin orda görüntü ayarları var oraya giriceksin rakip rengi olarak gözükmesi lazım ordan ayarlıcaksınHocam oyuncuların rengini nasıl mor yapacağım ? Teşekkür ediyorum
Hwid yemeniz imkansız neredeyse , hilede read/writeprocessmemory kullanamdım. Sadece PixelSearch vesaire varhwid sıkıntı, riske atmaya değmez
You can play it without any risks. But , iif enemy reports you for cheating, there's riskdoes it detected the hack or can you play normal with out risk your acc ?
Eline sağlık çok güzel olmuş. AimAssisst sorununu çözememene üzüldüm. Başarılarının devamını diliyorum.
ok ty <3Hwid yemeniz imkansız neredeyse , hilede read/writeprocessmemory kullanamdım. Sadece PixelSearch vesaire var
You can play it without any risks. But , iif enemy reports you for cheating, there's risk
Hayır , ban riski yok.Ama report yersen banlanabilirsinban riski var mı bilmiyorum
Hata vermeden mi kapanıyor ? Ekran görüntüsü vesaire varsa ekler misin ?reis yeni python indirdim fakat roblox.py ye tıkladığımda bi açılıp kapanıyor anlık giremiyorm
hiçbir hata yok çift tıklıyorum py ekranı 1sn açılıp kendiliğinden kapanıyor. .exe atmanı rica edeceğimHata vermeden mi kapanıyor ? Ekran görüntüsü vesaire varsa ekler misin ?
Eğer çoğunlukta böyle hatalar veriyorsa .exe haline getirip öyle yayınlayacağım
istersen dc veriyim ekran açayım.Hata vermeden mi kapanıyor ? Ekran görüntüsü vesaire varsa ekler misin ?
Eğer çoğunlukta böyle hatalar veriyorsa .exe haline getirip öyle yayınlayacağım
ben dc ile iletişime geçtim .exe halinde konuya ekleyecek beklemeni öneririmKardeşim çok güzel bir çalışma yapmışsın bir de video koysan çok güzel olur eline sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?