- Yasaklandı
-
``Hiç Gerek Yok Fezaya Uçmaya ``
Banlı Üye
Ben oynamıyorum oynayanlara faydalı olması için söylemiştim sen de bilgilendirdin güzel olduben dc ile iletişime geçtim .exe halinde konuya ekleyecek beklemeni öneririm
Triggerbotumun diğer triggerbotlara göre biraz daha hızlı olduğunu düşünüyorum.paylaştığınız için teşekkürler, ancak dürüst olmak gerekirse piksel botlarını sevmiyorum; c ++ ile yazılmış olsalar bile. Bu python ile yazılmıştır, bu yüzden çok daha yavaştır.
Amacımı daha da kötüleştirdiğini hissediyorum.
AimAssisti düzeltmeye çalısıyorum su anda. Düzeltince konuya yeni dosyaları ekleyecegim.sniper mod ney bide triger bot çok işe yaramıyor bi oyunda 20 kill alırsan max 25 kill laırsın yani değmez ban riskine aim asist olsa olurdu
Sniper mod sniper oynarken kullanman icin. Daha yavas ates ediyorsniper mod ney bide triger bot çok işe yaramıyor bi oyunda 20 kill alırsan max 25 kill laırsın yani değmez ban riskine aim asist olsa olurdu
hileyi nasıl yapcagımızı anlatırmısın bu py dosyasını nasıl açacağız nasıl yapcaz gösterirsen sevinirim Şimdiden Teşekkür Ederim
Tamam Teşekkür Ederim İnşallah ban yemeyiz.exe haline getirdim, simdi konuyu duzenleyıp eklıcem
Ban riski 0 knk hile pixel botHwid sıkıntı be brom risk almaya değermi bilemedim ama çok güzel görünüyor eline sağlık. <3
Hilede koruma yok ama gerekte yok zaten. Her el 10 rep yersen anca öyle ban yersin ki buda pek muhtemel değil.HDD ban koruması varmı ?
Ben yaklaşık 1-2 aydır kullanıyorum.sen ne kadar zamandır kullanıyorsun
EvetBeyler kullanan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?