Onaylı Üye
Ban riski yok fakat yarın olucaktır yarın yeni yama gelicek yarın kullanmamayı dene eğer güvenilirse yarında kullanılırsın ama yarına kadar ban atamazlar çok belli etmediğin takdirdeban riski var mı denediniz mi ?
Oyunda karakterleri mor yapıp tam ekran pencerelide kullanman lazım yoksa tam ekranda çalışmaz ve alt tuşuna basarsan hile aktif oluyorhile ben açtım herhangi bi tepiki vermiyor otomatik ateş mi ediyor cünkü herşey turu olması ragmen herhangi bi tepki yok 165 hz montıor wındows 7 kulanıyorm
Sol Alt Tuşuna Bastığında Aktif Yazmasına Rağmen Sıkmıyorsahile ben açtım herhangi bi tepiki vermiyor otomatik ateş mi ediyor cünkü herşey turu olması ragmen herhangi bi tepki yok 165 hz montıor wındows 7 kulanıyorm
Ne Demek Her Zaman Mutluysanız Ne GüzelEmeğine sağlik reis
Oyunun Herhangi Bir Yerine Read Yada Write Yapmıyor Sadece Mouseni Kontrol Ediyor Python Based Olduğu İçin Cmd Üzerinden Çalıştırıyorsun Exe Değil Yani VanGuard Bunu Alıpta İnceleyemez Ben 3 Aydır Kullanıyorum Ara Ara Şuanlık Bir Ban Görmedim Bizim Arkadaşlarda Açıp Arada OneTap Attıkları OluyorHala çalışıyor mu? Ban riski nedir? Oyun içine Read/WriteProcessmemory ile müdahale ediyor mu?
Eline sağlık
Bügün Deneyeceğimyeni yama geldi kullanılabilir mi?
ban riski nedir?
report yemesek bile ban yermiyiz?
Denediğinde sonucu yazarken benide yanıtlarmısınBügün Deneyeceğim
Bügün Denedim TriggerBot Çalışıyor Bir Kaç El Attım Ban Yok ŞuanlıkDenediğinde sonucu yazarken benide yanıtlarmısın
Sadece pip install pillow yazman yeterli reisknk
PIL.ImageGrab
PIL.Image
winsound
os
bunlar indirilmiyor cmd den
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?