- Konuyu başlatan
-
Ban riski yüksek hocam hiçbir koruma yok hilede belki bilen birisi geliştirirse ban riski daha düşük olabilir. ben 2 el ölüm maçı attım bir sıkıntı olmadı ama paylaşalı baya oldu üstüne güncelleme de geldi kullanmanı tavsiye etmemgüzel bir bilgilendirme olmuş hocam ama banlama riski tam olarak nedir bilinmemek korkutuyor
elinize sağlık genede arayıp bulmuşsunuz
gelişime açık değil gibi ama denenir hocam risk olsada bilgilendirme için teşekkür ederim en kısa sürede size dönüş yapacağımBan riski yüksek hocam hiçbir koruma yok hilede belki bilen birisi geliştirirse ban riski daha düşük olabilir. ben 2 el ölüm maçı attım bir sıkıntı olmadı ama paylaşalı baya oldu üstüne güncelleme de geldi kullanmanı tavsiye etmem
kullandın mı ? ne kadar oyun attın knk hala hesap aktif mi ?öneriyorum güzel
Size kulanıyormusunuz suan ve ban attımı hiçHocam youtube ye python dosyasını açma yazarsanız karşınıza bir ton video çıkacaktır.
yersinban yer miyim hocam?
kanka her hilenin ban riski vardır eğer ban yemezsen geri dönüş yapEyw hocam umarım ban riski yoktur sağol hocam şimdiden
You said youI wanted to share with you the valorant triggerbot I found on Github, it's written in python, it's not fixed now, but it's a little delayed and may be dec in the future. I don't take any responsibility!
If you have any problems, just leave a comment and I will help you as much as I can.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Thaats great. Ok, I will tell you if i need anythingfound on Github
you are right, It's working in new one, Thanks a lotinstall in new account
Ban yiyenler yazmış zaten hocam baya yazan var kullanırken bilincinde olmakda fayda varkanka her hilenin ban riski vardır eğer ban yemezsen geri dönüş yap
are you using or just tested?Ban yiyenler yazmış zaten hocam baya yazan var kullanırken bilincinde olmakda fayda var
I'm not currently using it, I just used it to test if it works and I didn't get any bans.are you using or just tested?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?