Valorant ücretsiz spoofer önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben memoryhackersı indirdim ve güvenlik duvarını devre dışı bıraktım ve hileyi açmadım kullanmadım bile indirmedim hatta neyse bir baktım ertesi gün van 152 hatası veriyor meğerse 3 ay durduk yere cihaz uzaklaştırması almışım nasıl olduğunu anlamadım ama şimdi HWID ban yediğimi biliyorum spoofer olarak ücretsiz işe yarayan YouTube'da falan bildiğiniz bir şey var mıdır tekrar Valorant'ya girmek için?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Forumda ücretsiz spoofer yok dostum, amidewin var onu deneyebilirsin. Ücretsiz bulman da çok çok zor.

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben memoryhackersı indirdim ve güvenlik duvarını devre dışı bıraktım ve hileyi açmadım kullanmadım bile indirmedim hatta neyse bir baktım ertesi gün van 152 hatası veriyor meğerse 3 ay durduk yere cihaz uzaklaştırması almışım nasıl olduğunu anlamadım ama şimdi HWID ban yediğimi biliyorum spoofer olarak ücretsiz işe yarayan YouTube'da falan bildiğiniz bir şey var mıdır tekrar Valorant'ya girmek için?
Ücretsiz spooferlar genelde 2-3 oyun sonra tekrar ban atıyor. yani Hwıd kalkmıyorda kısa süre baypass ediyor sayılır. Ama sana Afuwin yada Amidewin methodunu denemeni tavsiye ederim.

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Dostum şuan piyasada ücretsiz olarak ve uzun ömürlü kullanabileceğin bedava bir spoofer'in olduğunu sanmıyorum fakat hileyi indirmeden nasıl yasaklama aldığın konusunda herhangi bir yorumum yok :)

Toprakla aramdaki mesafe kadar hayat değil uzun…
Seçkin Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Ticket atıp accountun neden hwid ban yediğini sor. Sonra bizimle paylaş. Site de çalışan valorant spoofr yok

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
hileyi kullanmadıysan eğer ticket atabilirsin başka dosyalar arasında bulduğu için ban attığını oyun dosyalarında değişiklik olmadığını kanıtlayabilirsen belki açarlar

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
bileti gönderdim bakalım ne diyecekler sizinle paylaşacağım

Banlı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Yt dekiler virüs oluyor hocam en iyisi paraya kıyıp satın almak

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Gigabyte anakartlarda spoof işlemi kolay yapılıyor, öyleyse ücretsiz halledebilirsin.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Kategorisine bakabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...